To je to što me zanima!

Starac zamalo izgorio u garaži u Folnegovićevom

Josip Ferenc nije došao na večeru pa ga je supruga Rozalija otišla tražiti. Našla ga je kako gori. Za njegov život se bore liječnici u Traumi
Vidi originalni članak

U garaži je bilo mnogo toga zapaljivog, od električne grijalice do benzina. Osim toga, pušio je i pio te se teško držao na nogama, rekla je Rozalija, supruga nesretnog starca.
Josip Ferenc većinu je svog vremena provodio u garaži koja se nalazi pokraj ulaznih vrata u stan obiteli Ferenc, u Miletićevoj ulici, u Folnegovićevu naselju. Sinoć oko 10 sati supruga je Josipa pozvala na večeru, ali on se dugo nije pojavljivao te ga je ona otišla potražiti. Kada je ušla u garažu Josip je bio sav u plamenu. Ona i sin pokušali su ugasiti vatru dekama i vodom, ali neuspješno. Starca su uspjeli ugasiti tek kada je stigla pomoć policije i vatrogasaca. Josip se sada nalazi u Traumi.
- U kritičnom je stanju, vrlo opasnom za život. Oko 80 posto tijela je izgoreno - rekao je liječnik Hrvoje Tomičić.
Policija je u srijedu ujutro obavljala očevid, kako bi utvrdili je li se radilo o pokušaju samoubojstva ili je starac slučajno izazvao požar. Na mjestu događaja također je bio vještak za požare.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare