To je to što me zanima!

Stari Jankovci: Zajedno pekli rakiju u dvorištu pa se pobili

Antun Seletić (56) iz čista mira ubio je svoju najbolju prijateljicu Dragicu Šarčević (52) ispalivši joj metak u glavu. Potom je na isti način ubio i sebe. Motiv je nepoznat
Vidi originalni članak

Nakon sedam sati očevida u Starim Jankovcima pokraj Vinkovaca policija je utvrdila da je Antun Seletić (56) hicima iz pištolja u glavu ubio svoju prijateljicu Dragicu Šarčević (52), a potom i sebe. Motiv im je ostao nepoznat kao i svima koji su ih poznavali. 

Antun je iz ‘Češke zbrojevke’, koju je nedopušteno imao, pucao tri puta. Jednom je promašio Dragicu i pogodio zid. Tijela su im ležala jedno pored drugoga u Dragičinu dnevnom boravku. Na dan tragedije zajedno su pekli rakiju u njezinu dvorištu. 

- Ništa nam nije jasno. Bili su jako dobri prijatelji. Otkad je ona ostala udovica, Antun joj je sve radio u kući i održavao dvorište. Neki susjedi su nekoliko sati ranije dogovarali poslove s Antunom i ničim nije odavao da se nešto događa - pričaju susjedi. 

Igor Regušić, zet ubijene Dragice, kaže da ne vjeruje u seoske priče da su bili ljubavnici, kao ni da je kriv alkohol. 

- Antun je bio naš kućni prijatelj i viđali smo se svaki dan. Što mu se dogodilo, ne znam. Nikad nije okusio ni kap rakije - kaže Igor dodajući da je Dragica bolovala od multipleskleroze. 

Dragica je imala dvije kćeri. Antun je bio oženjen i imao je sina.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • ljudi 30.07.2011.

    Nec vise biti tuce kada se udje u EU, jer se nece moci peci rakija. Eto ugodno sa korisnim.

  • deshru 27.07.2011.

    multipla je užasna bolest! tko zna možda on nije bio zadovoljan svojim životom pa je planirao prekinuti priču, a ona ga je zamolila da njoj pomogne završiti njenu! tri metka, jedan fulao, a dragica nije bježala? sve mi se čini da je to bio prijateljski dogovor! jedino mi nije jasno kaj s njegovom obitelji......

  • jelkaa 27.07.2011.

    ludi pijanac

Komentiraj...
Vidi sve komentare