To je to što me zanima!

Starica (99) zbog prebrze vožnje mora ići na sud

Veroniki Šivak (99) sudi se zbog prebrze vožnje po zagrebačkoj aveniji Bologna. U ponedjeljak je trebala doći na Prekršajni sud na raspravu
Vidi originalni članak

Napisao sam sutkinji da mama ima 99 godina i da nikada u životu nije vozila, rekao nam je Ivan Šivak (72), sin starice iz Zagreba kojoj se sudi jer je netko u njezinu srebrnom Passatu 2006. godine vozio prebrzo zagrebačkom avenijom Bologna. Starica je stopostotni invalid, nepokretna je i leži u krevetu te jučer nije mogla doći na raspravu. Iz stana izlazi tek kada mora u bolnicu, a tada po nju dolazi Hitna pomoć. Doduše, automobil koji je policija uhvatila u prekršaju glasi na Veroniku Šivak jer ga je, kao invalid, kupila na povlasticu. Punomoć da voze Passat imaju sin Ivan, snaha Mirjana te unučad Ana, Ivan i Kristina.
Sutkinja Eufemija Nanković ističe da je gđa Šivak okrivljena zato što nije dala podatke o osobi koja je vozila Passat, a ne zbog prebrze vožnje.
Na snimci koja je stigla uz tužbu vidi se nečija lijeva ruka, a sin Ivan tvrdi da je snimka nejasna. Gospođa Veronika sumnja da je vozio netko od unuka, a oni sumnjiče oca.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Ćofi 26.09.2007.

    A jest silna bakica, neka živi još 100 godina :) ...Neka bude sram onoga ko ju je tako osramotio !

  • Risko 26.09.2007.

    Najbolje da se i dalje prave svi glupi i nikomu ništa :)

  • vandersar 25.09.2007.

    Zar baka ima turbo injection na kolicima

Komentiraj...
Vidi sve komentare