To je to što me zanima!

Starica pogazila curicu (2) kolicima i pokušala pobjeći

Neimenovana Britanka (70) srušila je djevojčicu (2) elektromotornim invalidskim kolicima. Majka ju je očajnički pokušavala zaustaviti, ali uzalud...
Vidi originalni članak

Britanka Madison McNair (2) šetala je Doncasterom s majkom, bakom i djedom. Odjednom ju je udarila starica na elektromotornim invalidskim kolicima i srušila na pod. Djevojčica je pala pod kotače, a starica ju je vukla niz ulicu. Majka je uzaludno trčala za njom i vikala da stane.
- Molim vas stanite! Ubijate mi dijete - plačući je govorila Kerry.
Iako je Madison bila teško ozlijeđena, neimenovana 70-godišnjakinja pokušala je pobjeći. Nije pokazivala nikakvo žaljenje. Majka ju je vukla za rukav, a starica je vikala da mora ići u trgovinu.
Madison je završila u bolnici s dubokim ranama na licu, vratu i nogama. Još je čeka posjet plastičnom kirurgu. Svjedoci su uspjeli zadržati staricu koja je udarala štapom i urlala na njih. Međutim, policija je bila nemoćna jer su invalidska kolica izuzeta iz zakona o prometu, a žena je nije namjerno napala Mogli su joj samo dati 'primjereni savjet o ponašanju u prometu'.
Bijesni roditelji Kerry i James McNair bore se za izmjenu zakona.
- Da sam ja s kamionom pregazio dijete, bacili bi me u zatvor. Zašto je ovo drugačije - čudi se James.
Liječnici su rekli da je Madison imala sreće što je preživjela.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • meemee 06.09.2010.

    A bome se ja ne bih uspjela suzdržati da je moje dijete... nek je stara i invalid, svejedno bih joj par pljuski opalila. Oke, nesreće se događaju, al tako bezobrazna bit poslije...

  • Blondie76 10.10.2009.

    Moji roditelji su stariji i savršeni su, a i da nisu roditelji su mi i pružili su mi u životu koliko su mogli i ja ću im uvijek biti zahvalna na tome... brinem se za njih koliko mogu i ubuduće ću a ti ne kaki gluparije!

  • Blondie76 10.10.2009.

    budem li takva ko većina njih molim dobru dušu neka me odmah upuca ..imaju besplatan prijevoz,usred ljeta po najvećoj vrucini idu po gradu i busevima,onda se ljudi čude kad se izvrću i umiru od srčanih ljeti,a zimi u najvećoj prehladi i gripi idu u grad pa ti za vratom pušu dave se i kašlju....kad sam bila trudna nikad mi se nije niko od njih ponudio za ustat,sad kad idem s djetetom i kolicima ne daj Boze da sjednem ako nije prazan bus....jer nece ti se oni ustat.Ja sam prije uvijek ustajala , a sad e pa necu,okrenem glavu i gledam kroz prozor..ako ne moš stat na nogama ne idi.....A ovu babuskaru da sam ja bila na mistu ove očajne majke,mne znam šta bi joj radila, nesreća se desi svakome ali zar je moguće da nije primjetila da vuče invalidska kolica s malim djetetom je li joj išta klapalo....i onda još tuče štapom.....ajme ajme ajme!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare