To je to što me zanima!

Staricu proglasili mrtvom, probudila se u mrtvačnici

Poljakinja (84) je izgubila svijest, a hitna pomoć je je utvrdila da je žena mrtva. Radnik u mrtvačnici se šokirao kad je vidio da se tijelo u vreći miče...
Vidi originalni članak

Poljakinji (84) čiji se identitet ne zna pozlilo je kod kuće u zaselku Jablonowu kraj Zwolena. Suprug je odmah nazvao Hitnu pomoć. Vidjevši da je žena bez svijesti i ne daje znakove života, liječnik je zaključio da je umrla. Tijelo su prevezli u mrtvačnicu.
- Obitelj se počela pripremati za sahranu. Nekoliko sati kasnuje radnik mrtvačnice primijetio je da se tijelo u vreći miče i pozvao liječnika. Liječnik je utvrdio da je žena živa - rekao je January Majewski, glasnogovornik policije. Dodao je da su ženu odmah prevezli u bolnicu u Zwolenu i smjestili na odjel intenzivne njege. Njezino stanje u subotu je bilo teško. Ravnatelj bolnice o svemu je obavijestio policiju. Sličnu situaciju prije dvije godine preživio je Venezuelanac Carlos Camejo (33). Proglasili su ga mrtvim. Probudio se u mrtvačnici kad su patolozi već započeli autopsiju.
- Mogućnost da se ovakve situacije ponove je mala, ali postoji. Liječnik bi trebao pričekati nekoliko sati nakon što je utvrdio smrt da se na tijelu pojave znaci smrti. Jedino tako može biti siguran da nije pogriješio - objasnio je dr. Božo Krušlin u Kliničkom zavodu za patologiju “Ljudevit Jurak”. Nisu nikada imali takvih situacija.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • gaddy 21.06.2009.

    ja bi infarkt dozivila da se meni tako probudi... il bi otrcala vristeci hahah,...zombiii

  • Robi_94 14.06.2009.

    uhhh , još jedan dokaz da kad umreš najbolje se kremirati , zamisli ono oživiš u grobu

  • Nina20 14.06.2009.

    dobro da se stigla probudit prije nego su ju sahranili.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare