To je to što me zanima!

Staricu skoro živu pokopali pa je preminula nakon dva dana

Brazil: Mariju su liječnici u bolnici proglasili mrtvom. Dok su je spremali za pokop primijetili su kako još diše te su brzo intervenirali. Preminula je nakon dva dana
Vidi originalni članak

Maria Das Dores Conceicao (88) iz Brazila bila je u jako lošem stanju pri dolasku u bolnicu te su je liječnici pregledali i zaključili da više ništa ne mogu napraviti. Proglasili su je mrtvom na Badnjak, a kao uzrok smrti naveli su začepljenje krvnih žila. Iz bolnice su tijelo prevezli u mrtvačnicu odakle su je trebali prebaciti u mjesnu crkvu gdje su joj zakazali pogrebnu misu. Međutim, dok su njeno tijelo pripremali za pokop primijetili su da još diše. Na Božić joj je trebao biti pokop, ali su staricu spasili u  zadnji čas da je ne živu ne pokopaju, piše Daily Mail. Njena unuka Silva Amancio (31) bila je među rodbinom koja ju je posjetila u bolnici. 

- Vidjela sam baku još s vrata kako leži u lijesu. Disala je, a liječnici su je pregledavali - rekla je Silva. Maria je inače bolovala od Alzheimerove bolesti, a imala je i problema s krvnim tlakom te su je navodno zato liječnici proglasili mrtvom. Starica se oporavljala na intenzivnoj njezi u bolnici, a preminula je dva dana nakon incidenta. Policija istražuje je li loše liječenje pridonijelo njenoj smrti.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Zaczgb 28.12.2010.

    a jesu ziher da je preminula ?

  • Prva Proleterska_1 27.12.2010.

    E nije , nego dobro !

  • tajnamoja 27.12.2010.

    Ležala je u mrtvačnici ili u hladnjači, normalno da je u njenim godinama to bilo pogubno, i u mojim bi bilo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare