To je to što me zanima!

Starija kći terorista iz Londona nosi burke, a mlađa haljinice

Teegan Harvey (18) na maturalnu je večeru išla u oskudnoj haljini, dok se njezina šest godina starija sestra Andi ulicama šeće prekrivena od glave do pete
Vidi originalni članak

Khalid Masood (52), terorist iz Londona koji je prošlog tjedna ubio troje ljudi, uspio je stariju kćer nagovoriti da se preobrati na islam, ali mlađa nikako nije pristala nositi burku. 

Teegan Harvey (18) na maturalnu je večeru išla u oskudnoj haljini, dok se njezina šest godina starija sestra Andi ulicama šeće prekrivena od glave do pete. 

Njihov otac, rođen i odrastao kao Adrian Elms, na islam se preobratio dok je bio u zatvoru zbog napada nožem. Svoje je kćeri pokušavao nagovoriti da se također preobrate, no njihova majka Jane tome se opirala. Teegan je ostala živjeti s majkom, pohađati školu i živjeti normalnim životom. Andi, koja je preživjela tešku prometnu nesreću, je pak postala vjernica, promijenila ime i počela odijevati burke.

Luke Lawrence (23), Andin prijatelj iz škole, kaže da je bila vrlo privlačna i popularna djevojka i nije mu jasno zašto je otišla živjeti sa svojim 'ludim' ocem.

- Kad se preselila i postala muslimanka prerezala je sve veze sa starim prijateljima - kazao je, prenosi NY Post.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • luna_le 28.03.2017.

    mene samo zanima kako ste je vi ispod toga sloja odjeće identificirali...

  • sol 28.03.2017.

    A sta ako je ta haljinica samo maska? nema tu presedana!

  • oko za oko pasta za zube 👻 27.03.2017.

    ovu Betmenicu treba držati dobro pod kontrolom ili deportirati

Komentiraj...
Vidi sve komentare