To je to što me zanima!

Stariji par u maloj kućici držao 800 pasa i 80 papiga

Spasioci su pse pronašli nagurane u kaveze; u svakom kavezu po njih desetak. Kuća je bila prekrivena izmetom s pokidanim namještajem
Vidi originalni članak

Oko 800 manjih pasa, uglavnom čivava, policija je spasila iz trošne montažne kućice starijeg bračnog para u Tusconu. Situacija je izašla na vidjelo kad je jedna žena od para kupila psa koji je bio bolestan te je o tome obavijestila vlasti.
- Taj broj životinja nije moguće ni zamisliti u jednom domu - rekla je Barbara Rebe iz Udruge za zaštitu životinja, koja je pse pomogla prebaciti iz kuće. Spasioci su pse pronašli nagurane u kaveze; u svakom kavezu po njih desetak. Cijela kuća je bila prekrivena fekalijama s pokidanim namještajem. Kao da psi nisu bili dovoljni, par je imao i 80 papiga. Prema priči spasioca, par je imao najbolje namjere kad je počeo uzgajati pse, no situacija je izmakla kontroli. Identitet para nije otkriven, a nisu ni optuženi, no policija nastavlja istragu. Psi su trenutačno u skloništu za napuštene životinje, a za dva tjedna će ih početi davati na posvajanje, prenosi News.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Gara 14.03.2008.

    koliko je vama trebalo novaca za hranu...

  • exit 14.03.2008.

    ajoj....jadni maleni.... :( a vidi kak su slatki... :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare