To je to što me zanima!

Starleta nosi Berlusconijevo dijete? 'Bila sam samo s njim'

Na pitanje koliko je sigurna da je upravo Berlusconi otac njenog djeteta, Began je kazala kako je to vrlo jednostavno, jer je samo s njim spavala u posljednje vrijeme
Vidi originalni članak

Njemačka starleta Sabina Began (38) je u intervjuu objavljenom u petak kazala kako je trudna, a otac njenog djeteta je bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi. Kasnije je kazala novinarima kako je imala spontani pobačaj. Na pitanje koliko je sigurna da je upravo Berlusconi otac njenog djeteta, Began je kazala kako je to vrlo jednostavno, jer je samo s njim spavala u posljednje vrijeme.

Internetska stranica Dagospia je u petak objavila kako su od Began primili SMS poruku.

- Sinoć sam izgubila dijete. Molim vas da mi pomognete kako se o mojoj situaciji više ne bi pričalo. Napravila sam mnogo pogrešaka - napisala je starleta u poruci. Prije toga je Berlusconijev odvjetnik Niccolo Ghedini rekao kako je Began "potpuno odvojena od realnog svijeta".  Starleta je komentirala ranije i kako je Silvio Berlusconi jako depresivan jer se jedva čeka vratiti politici. Sabina Began, poznata i kao "Queen Bee", inače je bila i jedna od organizatorica kontroverznih "bunga bunga" zabava koje su se održavale u Berlusconijevoj vili, javlja AFP.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • vidum 26.08.2012.

    Ja joj vjerujem da je samo s njim SPAVALA. Sa svima drugima se ...AVALA!

  • skorvy 25.08.2012.

    ...u posljednje vrijeme. Ta joj je dobra.

  • Yassa 25.08.2012.

    svaka joj čast , cilj opravdava srestva , bar će se zbrinuti na duže vrijeme a njemu to ništa ne znači

Komentiraj...
Vidi sve komentare