To je to što me zanima!

Stazić o gay brakovima: Nismo za da im se to zauvijek zabrani

Stazić je kazao kako SDP nije za to da se homoseksualnim ljudima zabrani mogućnost braka za sva vremena. Kaže da to u ovom trenutku nije opcija
Vidi originalni članak

Nenad Stazić komentirao je referendum o ustavnoj definiciji braka, a kazao je kako je bilo monstruozno ono što je Željka Markić izjavila da djeca u jednoroditeljskim obiteljima ne žive u prirodnom okruženju.

- Reći to u zemlji koja je prošla rat i koja ima toliko udovica neshvatljivo je. Ta njezina izjava mora zgroziti svakog dobronamjernog čovjeka - kazao je Stazić za Večernji list. Dodaje kako sada u zakonu stoji da je brak zajednica muškarca i žene, ali se radi o tome da se zakonska norma seli u Ustav pa ta manjina neće više nikada moći dobiti pravo na vezu koja se zove brak bez prethodne promjene Ustava.

Stazić je kazao i kako SDP nije za to da se homoseksualnim ljudima zabrani mogućnost braka za sva vremena. Kaže da to u ovom trenutku nije opcija.

>>> Više pročitajte u Večernjem listu

Idi na 24sata

Komentari 171

  • nenozg_1 02.12.2013.

    STAZIĆU jel mogu ja biti ravnopravan sa tobom recimo i da imam plaću kao ti,da ljetujem na BRIJUNIMA ja i moja obitelj ZA 5 kn po danu....

  • roki10 02.12.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • crnokosa19 02.12.2013.

    A kasnije će kao bit opcija. Ma možete pričati što hoćete. NE možete nam ništa,niti može biti referenduma koliko mi možemo puta otići i zaokružiti ZA !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare