To je to što me zanima!

Stazić odlučio da nema pauze za ručak: Šuker se šokirao

Na kraju je ipak odlučeno da zastupnici mogu na stanku od pola sata. Šuker je otišao na ručak u saborski restoran i ostao tamo i nakon što je pauza završila
Vidi originalni članak

Zastupnici u Saboru u četvrtak nemaju uobičajenu stanku od 13 do 15 sati, jer ih se puno prijavilo za replike.

- Ide nam dosta sporo. Znači stanke neće biti pa zastupnici mogu otići na ručak individualno kad ogladne - rekao je Stazić.

Odluka da neće biti pauze dirnula je Ivana Šukera (HDZ).

- Nikad se baš nije dogodilo da je netko na ovakvoj točki, iako vrlo važnoj, donio odluku da nema pauze i da se radi ovako cijeli dan - prigovorio je Šuker zaključivši kako su se takve odluke ranije donosile u klubovima.

Na kraju je ipak, nakon što je završila rasprava o ovom zakonu, nastupila stanka od pola sata. Tijekom pauze Šuker je otišao na ručak u saborski restoran i zadržao se ondje čak i nakon što je pauza završila.



Idi na 24sata

Komentari 113

  • TOMI202 19.10.2012.

    Sigurno je izgubio 100.g iza uha pa je to trebalo brzo nadoknaditi.

  • MALA RAJA 19.10.2012.

    ... pa nemojte im to radit oni za to žive ..iako je u saborskoj kuhinji cijeli rucak tek 10-15 kn vjerujem da Šuker, Čobanković i dr. potoše ipak oko 150-200 kn da bi se najeli..( vjerujjem da nije do velicine porcija..) ...hahah

  • sportbily1978 19.10.2012.

    Radio sam u jednoj firmi gdje je poslodavac gledao na sekundu kad se ide i dolazi sa pauze , ako si zakasnio novcana kazna od 100kn ,ja sam taj dan radio besplatno . Da sad neko gospodina šukera kazni sa 10 posto plaće nebi mu bilo na pameti provodit svoju samovolju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare