To je to što me zanima!

Stečaj s preustrojem će spasiti Vjesnik, ipak ga neće ugasiti?

Zaposlenici se nadaju kako će Vjesnik ostati dnevne novine s internet portalom, iako postoje i drugačije ideje. Nije još jasno ni kako će provesti stečaj s preustrojem
Vidi originalni članak

List Vjesnik se ipak neće ugasiti, već će se provesti stečaj s preustrojem, izvijestio je Novi list u ponedjeljak. Dodaju kako će to napraviti u suradnji s Vladom, koja je navodno spremna spasiti nekada ugledni list.

Zaposlenici se nadaju kako će Vjesnik ostati dnevne novine s internet portalom, iako postoje i drugačije ideje. Nije još jasno ni kako će provesti stečaj s preustrojem, a moguće je i kako država neće biti financijski uključena u spašavanje Vjesnika.

>>> Više pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 7

  • corto malteze 20.02.2012.

    pa ako niko ne cita tu novinu(a ocito je da ne cita), zasto spasavat firmu koju ce trebat spasavat opet za 2-3 godine.... dokad tako.......

  • Car Mrgud 20.02.2012.

    Idemo ovak:gubitaša i potpuno bespotrebno glasilo vlada će "preustrojiti",a pokradeni i uništeni "Generalturist" čiji radnici 6 mjeseci nisu vidli plaću,vlada ni ne spominje? Za firmu koja posluje sa dobitkom (koji je kanaliziran na privatne i druge račune obitelji vlasnika),ne postoji "preustroj"?Radnici "vjesnika" više vrijede nego radnici pokradenoga i uništenoga najpoznatijeg turističkog branda u hrvata?Ili vlada čeka da se obitelj vlasnici vrate sa skijanja,pa ih blago ukori?

  • timica2 20.02.2012.

    Zaposlenike "Vjesnika" u potpunosti razumijem,jer da sam na njihovom mjestu,tražila bih spas.! To je ljudski.!!! Nakon toliko "upumpanih" novaca,dalje produžavati agoniju,koja traje jako dugo,mislim da nema smisla.

Komentiraj...
Vidi sve komentare