To je to što me zanima!

Steinbrück tijesno pobijedio Angelu Merkel u sučeljavanju

Merkel je u sučeljavanju govorila o gospodarskoj suverenosti i stabilnosti zemlje dok je njezin suparnik iz SPD-a rekao da puno Nijemaca jedva sklapa kraj s krajem
Vidi originalni članak

Njemačka kancelarka Angela Merkel je tijesno izgubila jedino predizborno sučeljavanje od socijaldemokrata Peera Steinbrücka. Prema anketama 49 posto ispitanih misle da se Steinbrück, kandidat SPD-a, pokazao uvjerljivijim dok je 44 posto ljudi dalo prednost Merkelpiše Focus. 

Kancelarka je u sučeljavanju govorila o gospodarskoj suverenosti i stabilnosti Njemačke. Te je uspjehe pripisala svojoj koaliciji. Steinbrück je, pak, rekao kako nezaposlenost pada, ali i da je znatno proširen sloj Nijemaca koji su malo plaćeni te jedva sklapaju kraj s krajem. Zato je tražio uvođenje minimalne plaće te pravedniji porezni sustav.  

Izbori u Njemačkoj su 22. rujna

Idi na 24sata

Komentari 7

  • zof 02.09.2013.

    Angela Merkel je zakon !!! Nitko nema šanse za ugrozit njenu pobjedu. Ne mijenjaju Njemci dobitnu kombinaciju na temelju TV nastupa.. U to uopće ne sumnjam..

  • user_60176 02.09.2013.

    Šta nam to znači? Kad i ovi kvazi ljevičari tipa Obame i Hollande imaju osvajačke snove. Daleko je sve ovo danas od ljevice. Ne gleda se više čovjek. Žalosno!

  • pupoljak 02.09.2013.

    I to tijesno je dovoljno...... samo da tako bude i u konačnici.

Komentiraj...
Vidi sve komentare