To je to što me zanima!

Štenca Žuću sa slikom Sv. Antuna bacio sa 14. kata

Zagreb: Žućo je navodno preživio teški pad, a građani kažu da se još 10-tak minuta previjao u bolovima. Muškarac policiji nije otvarao vrata
Vidi originalni članak

Šetajući zagrebačkim Utrinama mladi bračni par u nedjelju predvečer uočio je kako nešto leti s prozora nebodera u Hrastinom prilazu 2. Samo trenutak kasnije na pločniku je ležalo štene. Prema izjavama očevidaca i građana, malenog Žuću s 14. kata bacio je susjed. Životinji je za ogrlicu pričvrstio sliku Svetog Antuna. Žućo je navodno preživio teški pad, a šokirani građani kažu kako se još 10-tak minuta previjao u bolovima i tužno cvilio. Susjeda kojeg svi sumnjiče za monstruozan zločin često su viđali kako šeće sa psićem. S nikime nije komunicirao jer je bolovao od depresije otkad su ga napustili supruga i djeca, piše Jutarnji list. Policija je bezuspješno kucala na vrata, no muškarac nije otvarao.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • user_53681 18.08.2011.

    nije to način, ako si u depresiji, ne znači da se moraš iskaljivati/iživljavati na životinjama ili na drugima zbog toga..

  • devilll 26.05.2009.

    prva stvar:u pitanju je k.d. dakle policija smije provaliti... drugo:samoubojice prvo ubiju ljubimce,najćešće na način na koji se namjeravaju i sami ubiti...Dakle i to je razlog za postupanje policije...jako loše odrađeno kaj se policije tiće

  • skolic3 26.05.2009.

    Nažalost su kučni ljubimci žrtve ovakvih debila,da ne ubije sebe ubio je životinju,jbt,fuj i bolesno jer takav i jest. hebo bi mu sve na svijetu u taj mozak retardirani.

Komentiraj...
Vidi sve komentare