To je to što me zanima!

Šteta 105.000 kuna: Krali su slatkiše i plafonjere iz stanova

K. A. (31) i I. V. (40) policija sumnjiči da su provalili u 14 stanova u Zagrebu, Zaprešiću i Samoboru. Uglavnom su birali novac i nakit, no za oko su im zapeli i slatkiši i kuhinjske lampe
Vidi originalni članak

Zagrebački policajci uhvatili su dvojicu provalnika koji su tijekom veljače ove godine provalili u 14 stanova na području Zagreba, Zaprešića i Samobora. Krali su što su stigli, a ukupna šteta iznosi oko 105.000 kuna.

K. A. (31) i I. V. (40) policija sumnjiči da su specijalnim provalničkim alatom, kojega su kod njih pronašli i zaplijenili, lomili cilindrične uloške brava na ulaznim vratima, potom obijali i otvarali vrata. Uglavnom su tražili nakit, novac, mobitele i laptope, no iz jednog stana odnijeli su i prijenosni klima uređaj i slatkše, dok su im u stanu u Zaprešiću za oko zapele viseće kuhinjske lampe i plafonjere. Dvaput su odustali od provale jer su shvatili da je netko u stanu.

Dobili su kaznene prijave za 14 teških krađa i dvije u pokušaju.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Jole41 20.02.2017.

    Eto sada da nam je pravna država na djelu dobili bi za svaku provalu po dvije tri godine i ok. A velike zvjerke poput Horvatinčića koji gazi a ne leži trebalo bi po kratkom postupku osuditi i zatvoriti u tamnicu. Krenuti od malih ili velikih ali krenuti žestoko !

  • ilmare 19.02.2017.

    Jedino su ovako sitni kriminal otkriti. Tu nemaju problema. A kad se radi o malverzacijama , i korupcijama i sl. tu se izgube. nikako da uhvate "glavu i rep". Baš sam čitala kako je Čobanković jedini pravomoćno osuđen , a radio po nalogu Sanadera. A Sanader za isto oslobođen ... :))

  • ichbin2 19.02.2017.

    pa tko krade lustere? pa nisu kristalni, nego obični

Komentiraj...
Vidi sve komentare