To je to što me zanima!

Šteta u stanu 100.000 kuna, vlasnik još životno ugrožen

Vinko Elez (69), inače profesor u mirovini i bivši trener Miloša Miloševića, još je životno ugrožen. Opečeno mu je oko 20 posto tijela, a ima i ozljede dišnih puteva
Vidi originalni članak

Šteta u stanu na splitskim Skalicama, u kojemu je u ponedjeljak ujutro eksplodirao plin, iznosi oko 100.000 kuna. No, ukupna šteta u zgradi, u kojoj je od dima uništen i hodnik te stan ispod, još nije utvrđena. Kako smo već pisali, stan na četvrtom katu je gotovo potpuno izgorio, a u stanu ispod je također velika šteta od vode jer su vatrogasci više od pola sata gasili požar. 

Vinko Elez (69), inače profesor u mirovini i nekadašnji plivački trener Miloša Miloševića, još je životno ugrožen. Opečeno mu je oko 20 posto tijela, a ima teške ozljede dišnih puteva. 

U trenutku eksplozije bio je sam u stanu, njegova supruga netom prije je izašla. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • pijevac 18.12.2012.

    Treba poštivati pravila...brtve mijenjati svaki puta,provjeriti propusnost pjenom i zatvarati bocu kad se ne koristi i neće biti problema...

  • ružanprljavzao 18.12.2012.

    Samo da se čovjek oporavi. A to govno plinsko neće u moju kuću dok sam živ. Imam sve na struju već 32 g. i najveća opasnost je kad mi žarulja rikne. Ovo su bombe u kući.

  • Ninaa_1 18.12.2012.

    Nadam se da ce covik bit dobro ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare