To je to što me zanima!

Stezaljku od 37 cm kirurzi ostavili u utrobi pa ih tuži

Norberta Pohla (61) je mjesecima nakon rutinske operacije boljelo u trbuhu, a njegov odvjetnik tvrdi kako mu je stezaljka 'kao pila kidala utrobu'
Vidi originalni članak

Norbert Pohl (61) podvrgnut je u Njemačkoj rutinskoj operaciji kako bi mu se pročistila začepljena crijeva. No Norbertu su liječnici iz trbušne šupljine zaboravili izvaditi 37 centimetara dugu kiruršku stezaljku. Norberta je mjesecima nakon operacije boljelo u trbuhu, a njegov odvjetnik koji sada tuži bolnicu za 917.000 kuna, tvrdi kako mu je stezaljka 'kao pila kidala utrobu'. Liječnik Dirk Christoph Ciper, kaže kako je 'greška' uočena tek nekoliko tjedana poslije operacije u proljeće 2007. godine.
- Morao je izdržati još pet operacija kako bi mu izvadili stezaljku, te mu je bolnica tek tada priznala što se uistinu dogodilo, kaže Ciper. Poslije toga uslijedile su još dvije kako bi se popravila šteta koja mu je nanesena, priča liječnik. Norbert je zbog stezaljke zadobio velik broj posjekotina i unutarnjih krvarenja te je konstantno povraćao i osjećao mučninu u mjesecima poslije 'rutinske' operacije u Katoličkom kliničkom centru u Duisburgu. Norbert je bio na rentgenu no tek nakon pete operacije liječnici su mu priznali svoju grešku. Bolnica nije htjela komentirati slučaj.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Astro2008 02.04.2008.

    Eh da, prema ovom naslovu Stezaljku od 37 cm kirurzi ostavili u utrobi pa ih tuži, ispada da stezaljka nekog tuži, ili se varam?

  • Astro2008 02.04.2008.

    Al su ljudi sitničavi! Stezaljka imam SAMO 37 cm, pa nije da ima metar i po! A i zašto bi ovi iz bolnice neštko komentirali kad je svaki komentar suvišan!?

  • nix_zgd 02.04.2008.

    to je ko na autoservisu, jedno ti poprave drugo zaebu

Komentiraj...
Vidi sve komentare