To je to što me zanima!

'Stier dolazi u Sloveniju, čekat će ga teran i kranjska kobasica'

Susret je, po Erjavčevim riječima, dogovoren na inicijativu hrvatskog ministra Stiera, a u Sloveniju želi doći u okviru turneje po susjednim državama...
Vidi originalni članak

Slovenski ministar vanjskih poslova Karl Erjavec najavio je u ponedjeljak u Bruxellesu da će u posjet Sloveniji 25. studenoga doći hrvatski ministar vanjskih i europskih poslova Davor Ivo Stier.

 "Prvi smo se put danas susreli te smo se dogovorili za sastanak u Sloveniji 25. studenoga", kazao je Erjavec.

Susret je, po Erjavčevim riječima, dogovoren na inicijativu hrvatskog ministra, a u Sloveniju želi doći u okviru turneje po susjednim državama.

"Hrvatskog kolegu čekaju teran i kranjska kobasica", našalio se u izjavi šef slovenske diplomacije i dodao da ne smije mijenjati meni koji je u Ljubljani ponuđen i prijašnjem hrvatskom ministru Miri Kovaču kad je prvi put došao u posjet.

Erjavec je šaljivim tonom tako sugerirao da slovenka strana neće promijeniti stajališta o pitanjima u kojima se dvije države razilaze.
To je u prvom redu arbitražni postupak za granicu koji Slovenija još smatra aktualnim i govori da će pričekati odluku arbitara.

Od arbitražnog postupka Hrvatska je odustala jer smatra da je taj proces zbog postupaka Slovenije nepovratno kompromitiran i da treba tražiti nova rješenja.
 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • herzog 15.11.2016.

    Kaj je sad ovo? Više na turneju ne idu samo kazališta i pjevači već su počeli i političari ????

  • 15.11.2016.

    Ulizivanje krece!!!

  • cajger 15.11.2016.

    i kosorica je rado išla na kranjsku kobasicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare