To je to što me zanima!

'Šuicina izjava o Stieru kao mom nasljedniku je bedastoća'

Nakon što je HDZ-ova Dubravka Šuica izjavila da će Davor Ivo Stier biti novi ministar vanjskih poslova, aktualni ministar Miro Kovač komentirao je kako je ta izjava bedastoća...
Vidi originalni članak

Nakon što je HDZ-ova europarlamentarka Dubravka Šuica izjavila da će Davor Ivo Stier biti novi ministar vanjskih poslova, aktualni ministar Miro Kovač komentirao je:

- Ta izjava je rijetko viđena bedastoća - kratko je izjavio Kovač i ušao u središnjicu HDZ-a gdje se održava sjednica predsjedništva stranke. 

Potom je objasnio da je pritom mislio da je takav način komunikacije rijetko viđena bedastoća, a ne najava da bi Stier mogao postati ministar. 

Mandatar nove Vlade Andrej Plenković izjavio je kako on nije govoro o Stieru kao ministri te da će imena svih ministara izreći u paketu. 

- U petak je prva sjednica Sabora, idući tjedan dovršit ćemo popis ministara u novoj vladi - rekao je Plenkocvić. Naglasio je i kako na njega nitko ne može vršiti pritisak oko imenovanja ministara.

Šuica: Stier će biti ministar u Plenkovićevoj vladi 

Novi ministar vanjskih poslova u Vladi Andreja Plenkovića bit će Davor Ivo Stier, najavila je to u Bruxellesu europarlamentarka Dubravka Šuica. Njezine riječi prenijela je Lada Jurica, odgovorna osoba za internet i nove medije Europskih pučana.

- Dubravka Šuica je upravo u Bruxellesu najavila Davora Stiera kao novog ministra MVEP-a. Sve čestitke Davoru - napisala je Jurica na Twitteru.

Idi na 24sata

Komentari 141

  • šumarstvo 15.10.2016.

    Ovdje uglavnom sdp birači naporno sve komentiraju i još se pri tome bave sa hdz ovim izabranim kandidatima, besmisleno je to, smisla ima da komentiraju svoje kandidate, koji su i zašto bili popularni kod birača na nedavnim izborima, jer se svakako podrazumijeva njihovo mišljenje o ptotivnicima. Neistina je da Kovač ne uživa popularnost i to je činjenica iskazana na i6borima a ne u komentiranju uvijek istih likova kojima je to očito život, narod je jasno glasovao i ako bi se gledalo po volji birača onda je Kovač dobio mislim najviše glasova obzirom na nisko postavljanje na l8sti, preferencijalnim glasovima je uvjerljivo pomeo nositelja liste i to tako uvjerljivo da je otpuhao i drugoga i trećega nisitelja. Sve ostalo su špekulacije zgubidana.

  • Glasna 14.10.2016.

    tebe je jedino karamarko mogao postaviti na to mjesto....a za to je, bedastoca, blag izraz....

  • JO 14.10.2016.

    I ovkav čovijek nam vodi Vanjsku politiku !! Plane ko" hepo kockica" mijesto da j "HLADAN KO ŠPRICER"

Komentiraj...
Vidi sve komentare