To je to što me zanima!

Stigao na odmor iz Kanade i ubio oca (66) na spavanju

Zoran Tomić (31) stigao je u Živinice pokraj Tuzle prije dvadesetak dana. Došao je iz Kanade gdje je završio studij kriminalistike. Upucao je oca
Vidi originalni članak

Zoran Tomić (31) iz  Živinica kraj Tuzle u BiH u petak je iz pištolja u obiteljskoj kući ubio oca Ivu (66). Na spavanju mu je ispalio metak u potiljak. Potom je odložio pištolj na stol, pozvao policiju i predao se bez opiranja.
 - Tijelo oca je bilo u krevetu, a sve ostalo u sobi, bilo je u savršenom redu - kazao je očevidac za Dnevni avaz. Zoran je nedavno stigao iz Kanade gdje je ostao živjeti nakon studija kriminalistike. Došao je u rodno mjesto na godišnji odmor. Nitko nije primijetio svađu u kući u kojoj su živjeli Ivo i Zoranova nepokretna baka. Susjedi kažu da je mladić uvijek bio povučen, no tvrde da se zadnjih dvadesetak dana, od kada je stigao u Živinice, čudno ponašao. Njegovo čudno ponašanje nakon zločina, primjetila je i  policija.
 - Bio je potpuno miran, na trenutke izuzetno ljubazan. Izgledao je kao čovjek koji je upravo riješio neki veliki problem - ispričali su očevici.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Gatsby 08.08.2010.

    Njegovo čudno ponašanje nakon zločina, primjetila je i policija. Je su li ?

  • bbbaka 08.08.2010.

    Boze dragi,koji god razlog za ovo bio ali si pocinio najveci grijeh na svijetu i ubio svog roditelja

  • user_45452 08.08.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare