To je to što me zanima!

Stigao s teškim ozljedama, ali nije htio otkriti svoj identitet

Na muškarca je naletio automobil. Liječnicima nije htio reći tko je, a policija je naknadno utvrdila da je riječ o migrantu iz Libije. Kad se oporavi prebacit će ga u Prihvatni centar u Ježevu
Vidi originalni članak

Migrant je u četvrtak oko 6.30 sati u Murvici Gornjoj pokraj Zadra pokušao prijeći cestu mimo prijelaza. Na njega je naletio vozač (20) auta i teško ga ozlijedio. Iako je nakon udara bio pri svijesti, nikome nije htio reći tko je, a kod sebe nije imao dokumente. Bio je to Said S. (52) iz Bengazija u Libiji.

- Sretan sam što sam ovdje - kazao je Said policajcima koji su ipak utvrdili njegov identitet. Kada se oporavi, bit će prebačen u Prihvatni centar za strance Ježevo nedaleko Dugog Sela     

Idi na 24sata

Komentari 70

  • Cipelcug 25.02.2018.

    Pošaljite ga u neku bogatu arapsku državu. K jarcu kakav su to narod kad ne pružaju pomoć svojoj subrači. A sada jedno pitanje gdje su im djeca, žene i starci?

  • uhljeb 25.02.2018.

    svaki dotepenac u ovoj zemlji ima veča prava nego hrvati

  • 25.02.2018.

    Žao mi je što je imao nesreću ,ali bi trebao platiti svoje liječenje , a ne da ga hranimo i grijemo u ježevi. Ako nema love onda da odradi na neobrađenoj i pustoj Slavonija Zašto izbjeglica dobiva besplatno , a mi državljani hrvatske debelo plaćamo liječenje i preglede?

Komentiraj...
Vidi sve komentare