To je to što me zanima!

Stigla pomoć: Čiko se vratio i malom Romanu 'donio' darove

Zagreb: Borna (27) je onome tko nađe njegovog ljubimca nudio oldtimer Porsche. Obitelj Gjanić koja je našla psa nije htjela ništa iako žive u teškim uvjetima
Vidi originalni članak

Prvi paketi pomoći obitelji Gjanić na zagrebačkom Miroševcu stigli su u ponedjeljak. 

Podsjetimo, Gjanićevi su pronašli psa Čiku i vratili ga sretnom vlasniku Borni Jakušiću (27). Borna je čak onome tko mu pronađe ljubimca obećao darovati oldtimer Porsche 924 2.0 iz 1979. godine. Obitelj Gjanić nije htjela oldtimer, a odbili su i druge nagrade. 

Borna i njegov prijatelj Antonio Jurčević odlučili su onda organizirati humanitarnu akciju i pomoći obitelji Gjanić za koju su se uvjerili kako živi u vrlo teškim uvjetima.   

- Posebno nas je dirnulo što mali Romano Gjanić, koji je drugi razred osnove škole, nema najpotrebnije stvari zbog čega smo odlučili pokrenuti humanitarnu akciju kako bi osigurali ovoj poštenoj i dobroj obitelji osnovne uvjete za život - rekao je Antonio prošli tjedan. U ponedjeljak su stigli s prvim darovima. Između ostalog, Romano je dobio i bicikl.  

Idi na 24sata

Komentari 92

  • mama2misa 22.04.2015.

    Prekrasna priča o ljudima velikoga srca!!!Puno njih je komentiralo da gle budale nije htjela uzeti auto a ne razmišljaju o tome kako bi bilo teško taj isti auto održavati ili nedaj bože prodati u vrijeme kada se nema novaca...a ovako i ne očekivajući dobili su ono što je i bilo najpotrebnije prvenstveno djetetu koje nije imalo ni ono najosnovnije kao što je bicikl..Svaka čast Borna pokazao si ljudima da imaš veliko srce i da još uvijek ima nade za ljudsku dobrotu!!

  • e sad cu skonentirati 22.04.2015.

    gledam već tjedan dana kak se ovaj lik naslikava.... ok , spasili mu psa, voli čovjek psa, donio djetetu poklon ... ali ima druga strana medalje... nedaleko moje kuće on i njegovi imaju konje koji uništavaju sve što se nađe pred njihovim zubima, ulaze u tuđe vinograde ... uništavaju lozu , nitko ni da bi oprosti rekao.... tamo imaju psa koji je neka mješavina koječega i koji je i opasan za djecu. hoda bez brnjice i uzice.... Da je Čiku čuvao nebi mu pobjegao... Molim dotičnog mladog gospodina da , ako čita komentare, povede brigu ili bar poruči svojima da je ok što oni vole životinje ali da moraju voditi računa o tome da te iste životinje ne predstavljaju potencijalnu opasnost za djecu koja su u blizini i za vinograde koji se nalaze u bližoj okolici ...

  • Vražji Vrag 22.04.2015.

    Skidam kapu i naklon do poda. Kada bi svi (li barem neki) naši lažljivi političari imali takvu savijest i takav odgoj kao ovi mladići, gdje bi nam bio kraj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare