To je to što me zanima!

Stigla promjena vremena: Istra i Kvarner 'pod opsadom' kiše...

Promjena vremena u Hrvatsku donosi obilne oborine te olujno nevrijeme. Vatrogasci bi nakon ljetnih požara mogli opet imati pune ruke posla, sam osada s ispumpavanjem vode...
Vidi originalni članak

Rijeku je nešto prije podne zahvatilo snažno kišno nevrijeme. Oborine su u gradu i okolici stanovnicima uzrokovale probleme koji bi u prometu tijekom dana mogli postati još veći. Probleme Riječanima stvaraju i odvodne vode, pa na nekim mjestima u gradu voda "izvire" iz tla, javlja Riječanin.

Prognoza do kraja dana ne obećava poboljšanje. Očekuje se još kiše uz grmljavinske pljuskove. Lokalni pljuskovi očekuju se u cijeloj Istri, a na Kvarneru je moguće i jače nevrijeme s tučom.

Valja upozoriti na veliku promjenu vremena diljem Hrvatske. Ona već donosi mjestimično obilne oborine te olujno nevrijeme. Vatrogasci bi nakon ljetnih požara opet mogli imati pune ruke posla, samo sada s ispumpavanjem vode.

Evo kako je danas oko podne bilo u Opatiji:

 

Idi na 24sata

Komentari 44

  • Genidis 03.09.2017.

    Stvarno, nema grada u Europi koji ima goru kanalizacijsku infrastrukturu od Rijeke.

  • mihic82 02.09.2017.

    Ne može biti normalno da padne koja litra kiše i da onda stane pa opet sutra tako, nego sve ispada u 10 minuta pa se ti snađi u prometu

  • karika69 02.09.2017.

    Kod nas padalo 10min. Palo malo kise al je jako zahladilo ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare