To je to što me zanima!

Stijena od stotinjak kilograma je pala na kuću u Dubrovniku

Sa Srđa je na obiteljsku kuću pala stijena teška 100 kg. Srećom, u tom trenutku nije nikoga bilo kod kuće. Obitelj Krečak kaže kako je šteta oko 30.000 kuna
Vidi originalni članak

Na kuću obitelji Krečak u Dubrovniku je u subotu sa Srđa pala stijena teška oko 100 kilograma. Dubrovniknet javlja kako u tom trenutku srećom nikoga nije bilo kod kuće, a nije bilo ni automobila na cesti te je izbjegnuta tragedija. 

Krečkovi tvrde kako je razlog pada stijene miniranje koje izvodi tvrtka Hidroelektra na izgradnji trafostanice Srđ u neposrednoj blizini kuće, zbog čega se stijena odronula i pala na kuću. Ivo Krečak, vlasnik kuće, tvrdi kako je materijalna šteta oko 30.000 kuna.

- Policija je odmah izašla na teren i obavila očevid a nitko od tvrtke koja izvodi radove nas nije kontaktirao niti pitao što se dogodilo - rekao je Ivo Krečak. Zdravko Kordić iz Hidroelektre rekao je kako tvrtka izvodi radove prema projektnoj dokumentaciji.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • ivadz 17.06.2012.

    u čovječe... srećom da nikoga nije bilo doma

  • Društveni kroničar 17.06.2012.

    Da je stijena bila 100tinjak kilograma teška mislim da nebi bilo problema s uklanjanjem pošto bi mu kroz krov vjerojatno završila na etaži ispod.

  • Društveni kroničar 17.06.2012.

    Ne razumijem, ako znaš da živiš ispod stijena, pa za ime Boga betoniraj krovnu deku i posloži crijep za ukras....a što se tiće cijene , ja ću to srediti za 10.000,00 kn. Kontakt na pm :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare