To je to što me zanima!

Štimac i Glavaš donirali su novac Martini Pirić (16)

Igor Štimac, predsjednik Udruge prvoligaških klubova uplatio u ime Udruge 10.000 kuna, kao i još 10.000 kuna u svoje ime Martini Pirić (16)
Vidi originalni članak

Martina Pirić, 16-godišnja djevojka iz Čepina, koja je u posljednja četiri mjeseca čak dva puta morala biti podvrgnuta teškoj operaciji odstranjivanja tumora, na liječenje u Padovu krenut će, barem, bez potrebe da razmišlja o financiranju troškova bolničkih pretraga. Na žiro-račun Martine Pirić skupilo se, naime, više od milijun i pol kuna, a donacije ne prestaju dolaziti. U srijedu je, tako, Igor Štimac, predsjednik Udruge prvoligaških klubova uplatio u ime Udruge 10.000 kuna, kao i još 10.000 kuna u svoje osobno ime. Akciji se pridružio i saborski zastupnik Branimir Glavaš, koji je u ime NK Osijek uplatio 5.000 kuna. Štimac i Glavaš u srijedu su predvodili nogometaše NK Osijeka u posjeti osnovnoj školi u Čepinu koju je pohađala i Martina. Nakon toga su NK Osijek i NK Čepin na lokalnom igralištu odigrali humanitarnu utakmicu od koje je i prihod od prodanih ulaznica uplaćen na Martinin račun.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 20bucks 23.10.2008.

    Ovaj Glavaš je time išao isključivo prema političkim bodovima, a ne zato što se kao sažalio nad nesretnom djevojčicom i to je žalosno! ...kao: on je čovjek od naroda i za narod i svakome mi bih pomogao! ...naprosto duša od čovjeka!

  • mirni1 23.10.2008.

    bravo igore

  • sprinterica 22.10.2008.

    jedino bitno u svemu ovome je da Martina putuje i da će na liječenje a onima koji imaju a nisu dali sve će jednog dana doći na naplatu

Komentiraj...
Vidi sve komentare