To je to što me zanima!

Štimac nakon nesreće pije voltarene i mora mirovati

Liječnici su naredili strogo mirovanje, a neko ću vrijeme morati nositi i Schantzov ovratnik, kazao nam je Štimac. Mora mirovati barem deset dana
Vidi originalni članak

Dodatni pregledi u Splitu otkrili su kako ozljede Igora Štimca nakon nesreće u srijedu kraj Gračaca nisu bezazlene. Osim što na više mjesta po tijelu i licu ima posjekline te što je natučen, ima i trzajnu ozljedu vrata.
- Liječnici su naredili strogo mirovanje, a neko ću vrijeme morati nositi i Schantzov ovratnik - kazao nam je u petak Štimac, koji se i dalje odmara u krugu obitelji u Splitu.
Kaže kako će morati pauzirati barem još desetak dana, dok se potpuno ne oporavi. Premda mora strogo mirovati i zbog bolova piti voltarene, Štimac i dalje rješava brojne obaveze.
- Telefon ne prestaje zvoniti. Zovu prijatelji da vide kako sam, ali zovu i drugi, vezano uz posao - priznaje predsjednik Udruge prvoligaša. Mercedes koji je vozio totalno je uništen. Šteta je procijenjena na više od 350.000 kuna.
- Automobil je bio osiguran kaskom, to će se riješiti. Najmanji je problem novac, važno je da je glava na mjestu - zaključuje Štimac.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • hogarko 30.01.2009.

    Ajde dobro si proša i manje budi tako bahat,svako dobro.

  • ragusea 30.01.2009.

    to se štimac na ronalda fura;)

  • mayhem26 30.01.2009.

    Dabog da ti menza apoteka bila lopovčino!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare