To je to što me zanima!

Stipe Petrina umirovljenicima dao 150 kuna za Dan Općine

Primošten: Samo sedam dana do izbora, načelnik Općine Stipe Petrina, odlučio se na pomalo neobičan način obradovati umirovljenike i socijalno ugrožene
Vidi originalni članak

U Primoštenu se ovog vikenda slavi Dan Općine i blagdan Gospe od Loreta, zaštitnice mjesta. Tim povodom, samo sedam dana do izbora, načelnik Općine Stipe Petrina, odlučio se na pomalo neobičan način obradovati sumještane: svim umirovljenicima i korisnicima socijalne pomoći s prebivalištem na području općine Primošten dao je po 150 kuna.

Petrina, međutim, negira da ovaj dar ima ikakve veze s nailazećim izborima.

To smo radili i prije. Novac je ostao jer nismo organizirali domjenak, kaže Petrina

- Jadan bih ja bio kad bi mi to trebalo da dobijem izbore - kaže Petrina, koji od 2001. godine sa svojom nezavisnom listom suvereno vlada Općinom .

- I dosad smo u više navrata dijelili ugroženim građanima po 150 ili 200 kuna, a da nisu bili izbori. Zbog izbora je neposredno pred Dan Općine i raspušteno Općinsko vijeće, tako da nije bilo ni svečane sjednice, općinskih nagrada i priznanja, ni velikog domjenka koji u toj prigodi organiziramo za građane. Novac predviđen za domjenak jednostavno smo podijelili najugroženijim građanima - rekao je Petrina.

On je uvjeren da će Primoštenci njega i njegovu listu i četvrti put izabrati da vodi Općinu. Naime, političke protivnike pozvao je da se s njim klade u rezultat izbora. On se s koeficijentom 1:5 kladi da će osvojiti najmanje 70 posto glasova. U slučaju da izgubi okladu obećao je da će se zauvijek povući iz politike.

Idi na 24sata

Komentari 76

  • 13.05.2013.

    I gradonačelnik jednog malog i mirnog ribarsko-ovčarskog mjesta na jednom otoku na srednjem Jadranu, od kad je to mjesto na neku foru dobilo status grada, napravio je pravo čudo, čudio nakaradno, sve pod paravanom razvoja. Samo razvoja čega? Bankovnih računa vlasnika disko klubova iz metropole, alkohola, droge i prostitucije. Pogodite kojeg mjesta.

  • granit 13.05.2013.

    On sa tuđim novcima kupuje kod birača, sebi dobro radno mjesto, i to javno, pa i u novine.Ako je dobar kao čovjek i kao gradonačelnik siguran u pobjedu, ovo mu onda nije potrebno, a ako je obrnuto onda se poseže i za ovakvim primitivnim potezima pred izbore.

  • Hećim 13.05.2013.

    Čuo san da bi i lesar glasa za njega kada bi mu da da badave dili jabuke u Primoštenu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare