To je to što me zanima!

Stiže novi toplinski val, izdana upozorenja: Opasan po zdravlje

Iz Državnog hidrometeorološkog zavoda upozoravaju da je velika opasnost od toplinskih valova moguća sredinom tjedna na području Splita, Dubrovnika i Knina
Vidi originalni članak

Iako je u dijelovima unutrašnjosti bilo magle, jutros je u većem dijelu zemlje bilo uglavnom vedro, a sjeverozapadni dio zemlje bio je umjereno do pretežno oblačno. 

U sjeverozapadnim predjelima idućih sati može pasti i malo kiše ili kakav prolazni pljusak, najizglednije u gorju. Vjetar je slab, većinom sjeverac i sjeveroistočnjak, umjerena bura puše u podvelebitskom dijelu, u Dalmaciji jugo.

TEMPERATURE DO 35 °C Još danas malo kiše, za vikend opet stižu paklene vrućine

 

Iz Državnog hidrometeorološkog zavoda upozoravaju da je velika opasnost od toplinskih valova moguća sredinom tjedna na području Splita, Dubrovnika i Knina.

Prema upozorenju najjači udar toplinskog vala očekuje se u srijedu, 11. i u četvrtak, 12. kolovoza u Splitu i Dubrovniku, a 12. kolovoza u Kninu velika je opasnost od toplinskih valova.

VELIKO POGORŠANJE VREMENA Narančasti meteoalarm sutra se pali na obali: Moguće tuče i oluje, najgore će biti u Kninu

Na tim istim područjima početkom tjedna umjerena je opasnost od toplinskih valova, a u drugim područjima nema opasnosti, izvijestili su iz Državnog hidrometeorološkog zavoda.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • nap 09.08.2021.

    Africki val

  • adlla 09.08.2021.

    Posle ovoga dolazi novi soj korone,i ide se u karantene,,.

  • Alternativa. 09.08.2021.

    U Kninu opasnost od toplinskih valova. Možeš surfati na njima, ali pazi da te koji ne poklopi🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare