To je to što me zanima!

Temperature padaju: Nedjelja kišna, u gorju i prve pahulje

Na Jadranu se očekuje jako jugo. U sjeverozapadnoj Hrvatskoj zapuhat će umjeren i jak sjeverni vjetar. U Istri i pod sjevernim Velebitom najavljuju vrlo jaku i olujnu buru
Vidi originalni članak

Nakon posljednjih nadprosječno toplih tjedana zahlađenje i niže temperature sve su bliže. Naime, tijekom noći i nedjelje cijelu Hrvatsku će zahvatiti hladnija fronta s obilnom kišom i vjetrovima

Na Jadranu se očekuje umjereno i jako jugo, a u sjeverozapadnoj Hrvatskoj zapuhat će umjeren i jak sjeverni vjetarU Istri i pod sjevernim Velebitom prognostičari najavljuju vrlo jaku i olujnu buru s orkanskim udarima. 

Temperature će se tijekom jutra na kopnu kretati od 5 do 9, u unutrašnjosti Dalmacije i na moru od 11 do 17 stupnjeva Celzija. Najviša dnevna na kopnu od 11 do 17, na Jadranu između 16 i 20 stupnjeva.

Ponedjeljak donosi još kišovitije i hladnije vrijeme s jačim vjetrovima. U nastavku tjedna temperature će pasti za još nekoliko stupnjeva, a gorski krajevi očekuju i prve pahulje.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • zahira45 10.11.2013.

    Želim bijeli Božić!

  • leoirex 10.11.2013.

    Na autu su sve četiri zimske gume, antifriz drži do -38 stupnjeva i ja sam miran po pitanju zimske vožnje. Lopate su najuljene i spremne za čišćenje snijega. Neka samo pada. Jedini mi je problem što je plin drastično poskupio.

  • darkic75 10.11.2013.

    Fala ti Bože..ubi me južina !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare