To je to što me zanima!

Stižu nam zahlađenje, pljuskovi i grmljavina: Vrijeme će biti hladnije, u gorju moguć i snijeg

U nastavku utorka možemo očekivati pljuskove, osobito u unutrašnjosti i u gorskoj Hrvatskoj. Kraćih prolaznih pljuskova može biti i u unutrašnjosti Istre i Dalmacije
Vidi originalni članak

Djelomice sunčano, malo kiše ujutro je moguće na jugu, a poslijepodne u obliku kraćeg lokalnog pljuska i drugdje. Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni, na Jadranu uglavnom sjeverozapadni. Najviša temperatura većinom između 14 i 19 °C, u gorju niža, prognoza je to Državnog hidrometeorološkog zavoda za utorak.

U većini Hrvatske danas se razvedrilo, ali vrijeme je i dalje nestabilno dok nam sa sjeverozapada stiže novi frontalni sustav.

U nastavku utorka možemo očekivati pljuskove, osobito u unutrašnjosti i u gorskoj Hrvatskoj. Kraćih prolaznih pljuskova može biti i u unutrašnjosti Istre i Dalmacije.

Srijeda donosi više oborina, posebice duž Jadrana. U noći sa srijede na četvrtak u gorju je moguć i novi snijeg. Nestabilnosti će se nastaviti i u drugom dijelu tjedna, a neće biti ni toliko toplo.

U petak ujutro, u kontinentalnim predjelima, treba računati na minuse, moguće i slab mraz, ali će vrijeme taj dan biti većinom suho i sunčano.

Sa jugozapada u subotu stiže nova naoblaka, a cijeli vikend lokalno može biti obilnijih oborina, prognozira meteorologinja Tea Blažević.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • mars7 05.03.2024.

    bura nije puhala 2 mjeseca samo jugo i kisa sunce

  • crazy mind 05.03.2024.

    znaci ni ove godine nista od voca. kod nas sljive ne radaju plodove vec nekih 8 godina, tresnje 3-4 a visnje 2 godine. jednako je i sa ostalim vocem. naravno nije svagdje jednako ali kod nas je situacija takova. neki koji su se bavili vocarstvom su plantaze posjekli, neki samo odustali. nije cudo sto se mora uvoziti

  • Selo_malo 05.03.2024.

    Samo zahlađenje može bar malo ublažiti nesnosan smrad koji se Zagrebom širi na sve strana sa deponija komunalnog i bio otpada čim malo zatopli. Nesnosno i odvratno. Grize za oči

Komentiraj...
Vidi sve komentare