To je to što me zanima!

'Stjepan je dobio 25 godina, ali ja ću se ipak udati za njega'

Stjepan Maurović (27) osuđen je zbog ubojstva bivšeg šefa i pokušaja ubojstva slučajne žrtve. Županijski sud u Zagrebu osudio ga je u utorak na 25 godina zatvora
Vidi originalni članak

Na izricanju presude Stjepanu Mauroviću (27) koji je u utorak na zagrebačkom Županijskom sudu osuđen na 25 godina zatvora zbog ubojstva bivšeg šefa i pokušaja ubojstva slučajne žrtve, bila je i Stjepanova zaručnica Dunja Deanović (30). Dok je sutkinja čitala presudu, Dunja je jecala i plakala. 

Prije ročišta na kojem je sutkinja čitala presudu i obrazloženje, Dunja je rekla kako će se bez obzira na sve, udati za svojeg Stjepana, piše Jutarnji list. Novinari su joj rekli kako je zahtjev za vjenčanje odobren. 

Godišnje se u zatvoru Remetinec vjenča deset zatvorenika. Imaju posebnu prostoriju za vjenčanje, a mladenci i njihovi uzvanici nazdravljaju Cedevitom jer alkohol nije dozvoljen. 

>>> Više pročitajte u tiskanom izdanju Jutarnjeg lista!

Idi na 24sata

Komentari 189

  • Christian Ritter 20.02.2017.

    Dobro 52 god ce imat kad izade

  • croluka 11.11.2011.

    Zašto neke žene luduju za kriminalcima i uporno objašnjavaju kako je "on dobar" pa i kad ubije čovjeka !!!!!

  • merli 11.11.2011.

    Nema ni facu kao da nebi drugo ni napravio..Kad bi mi kćer takvu facu dofurala doma odreko bi je se za sva vremena i sve bi donirao u dobrotvorne svrhe...

Komentiraj...
Vidi sve komentare