To je to što me zanima!

Što to gradi Barack Obama? Već 17 mjeseci kopaju u vrtu

Dužnosnici su govorili da je riječ o nadogradnji klimatizacijskog sustava i 'nečega vezanog uz sigurnost predsjednika'. Neki pak nagađaju da si Obama gradi bazen...
Vidi originalni članak

Već 17 mjeseci radnici nešto kopaju pored Zapadnog krila Bijele kuće, no javnosti još nije poznato što. Za sada je tamo rupa široka i duga oko 30 metara. Dužnosnici su govorili da je riječ o nadogradnji klimatizacijskog sustava i 'nečega vezanog uz sigurnost predsjednika'. Neki pak nagađaju da si Obama gradi bazen, spa centar ili nadograđuje sklonište koje je napravio Franklin D. Roosevelt. Najizglednije je da će se nova građevina povezati s predsjedničkim centrom za operacije pod Istočnim krilom. 

- Radi se o gradnji usko povezanoj s nacionalnom sigurnosti. Čak ni mi ne znamo o čemu se točno radi, rekao je dužnosnik Bijele kuće za New York Times. 

Radove nadgleda Administracija za opće usluge koja pak tvrdi da nadograđuju ventilaciju i električne vodove te da će radove nastaviti i sa druge strane Bijele kuće.

Radnici svakodnevno dolaze i odlaze u najpoznatiji vrt na svijetu no nikome ne govore na kakvom projektu rade, javlja Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • komentator s marsa 19.10.2011.

    kako uzbudljiva vijest, kopaju u americi iza neke bjele kuce, jedva cekam nastavak vijesti :DDDDD pogotovo mi je napet onaj dio da je to nesta tajnovito sto ni oni sami neznaju sta je, kako je to sve napeto i tajnovito i to kopanje i ti veliki kamioni i bageri bas napeto :DDDDDD

  • zanimljivo 19.10.2011.

    Traži naftu...Zar niste znali da mu je to navika?

  • shogix 19.10.2011.

    ljepo se vidi da bu to septička jama

Komentiraj...
Vidi sve komentare