To je to što me zanima!

Što vjernici misle o poligamiji, kontracepciji, gay parovima

U pripremama za Sinodu o obitelji, papa Franjo želi doznati i mišljenje vjernika diljem svijeta. Zato je Vatikan napravio anketu koju je poslao svim biskupima
Vidi originalni članak

U pripremama za Sinodu o obitelji, koja će biti iduće godine, papa Franjo želi doznati i mišljenje vjernika diljem svijeta. Zato je Vatikan napravio anketu koju je poslao u listopadu svim konferencijama nacionalnih biskupa. Među pitanjima su i ona o poligamiji, samohranom roditeljstvu, surogat majčinstvu, istospolnim zajednicama, kontracepciji, usvajanju djece istospolnih parova. Anketa je poslana i hrvatskim biskupima, a kako ona izgleda, pogledajte OVDJE.   

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Lijepo vrijeme 03.11.2013.

    Vjernici koji se iskreno trude živjeti kršćanski nauk sigurno ne prihvaćaju poligamiju, kontracepciju i gay kao nešto normalno, ali ne žele nikome nametati ono u koga i što vjeruju! Već svojim primjerom žive u ono što vjeruju i u koga vjeruju! Život i sloboda su darovi! Često se zaboravlja da ti darovi: život i sloboda osim prava imaju i odgovornost! U svijetu se vide posljedice jer se ne živi po naravnom zakonu koji je upisan u srca i Božjim zakonom ljubavi koji je objavljen, a u biti izvor im je jedan i međusobno se ne kose, a to je Bog!

  • MLADEN_5 02.11.2013.

    Poligamija- ako netko moze izdrzavati, i ako se zene slazu- ZASTO NE Kontracepcija-DA Gay parovi-NE - familija okruzena ocem i majkom, ili muskarcem i zenom.

  • user_319914 02.11.2013.

    ja npr o svemu nabrojanom imam bolje misljenje nego o tim crkvenim sluzbenicima koji su se kao odrekli svega i svacega a zive bolje od vecine ljudi,sve im drugi rade,sve dobiju jadni

Komentiraj...
Vidi sve komentare