To je to što me zanima!

Mlada doktorica u utorak je bila pozitivna na Covid, u nedjelju je više nije bilo: 'Bila je zdrava'

Obitelj, prijatelji i kolege mlade stomatologinje Ivane Latovljev (27) su u šoku. Kažu da je bila vedra, nasmijana i zdrava. Prošlog se mjeseca i zaručila
Vidi originalni članak

Mlada stomatologinja Ivana Latovljev (27) preminula je u Pančevu tek nekoliko dana nakon što je saznala da je pozitivna na korona virus. Kako javlja Kurir, Latovljev je u utorak saznala da je pozitivna, a preminula je u nedjelju nakon nekoliko pokušaja reanimacije. 

Njezina obitelj i prijatelji, kao i kolege, u šoku su zbog njezine smrti. Kako su ispričali, bila je mlada, zdrava i vedra, uvijek nasmijana. Prošlog mjeseca se i zaručila. 

Kolege su za Telegraf ispričali kako je osjetila samo jedan simptom Covida-19, odnosno, izgubila je osjet njuha. Odmah se otišla testirati. 

KORONA NA SVEUČILIŠTU Online nastava nije dobra, ali ne želimo se cijepiti

- Bila je odmah nakon toga u kućnoj izolaciji, imala je blage simptome nalik prehladi. U subotu joj je pozlilo, počela je povraćati. Zvala je hitnu pomoć. U nedjelju ujutro ih je ponovno zvala i rekla da joj je loše - ispričala je njezina kolegica. Dodaje kako su je u vozilu hitne intubirali, dali joj kisik i započeli s reanimacijom. Vozili su je iz Crepaje, odakle i je mlada stomatologinja, u Pančevo. 

- Doktori su je uspjeli oživjeti na nekoliko minuta, i tako više puta. Ispred bolnice su je izgubili - ispričala je. 

Njezina kolegica tvrdi kako ne zna kako se Latovljev zarazila. 

PRVI U EUROPI Srbija već rezervirala 50.000 kutija novog lijeka protiv koronavirusa, stiže u siječnju

- Pričala je da želi postati majka, pa nije bila sigurna treba li se cijepiti. Moguće je da se zarazila na radnom mjestu, to nikada nećemo znati - tvrdi i dodaje kako se pretpostavlja da je za tragičan ishod kriv krvni ugrušak. 

- Svi smo ostali u šoku kad smo čuli za ovaj ogroman gubitak jednog tako mladog života - zaključila je kolegica preminule stomatologinje. 

Idi na 24sata

Komentari 312

  • Joza Prezaduzeni 20.10.2021.

    Ja se nebum cjepil definitivno. Ne pravim se pametan niti sam frik ali tu puno toga ne stima.Znaci ja imam jedan zivot i jedno tjelo I to je moje.Dakle ja odlucujem o tome a ne neki polupismeni politicar dali cu se cjepiti cjepivom za koje neznam nista nezna ni moj kucni doktor a bogami niti Zivka iz Beli Potok.Koje cjepivo je 100% sigurno .Odgovor je nijedno Zasto cjepljene osobe ponovno obole? Nadam se da sam bio jasan

  • mliko u prahu 20.10.2021.

    Pa normalno da joj je cjepivo stvorilo ugrušak !

  • kućadebelemame 20.10.2021.

    naravno da je bila cijepljena inace ne bi mogla raditi kao stomatolog i primati pacijente

Komentiraj...
Vidi sve komentare