To je to što me zanima!

Stotine ljudi ispratile Altiona, Erika i Nolu u morske pučine

Želimo vam mirno more i da vas nitko ne ozlijedi, povikala su djeca koja su bila presretna puštajući kornjače na slobodu. Kornjače su se oporavljale devet mjeseci
Vidi originalni članak

Tri morske kornjače, Altion, Erika i Nola, puštene su u more u Puli nakon liječenja i oporavka u Centru za oporavak morskih kornjača "Aquarium". Na stotine Puljana, ali i turista došlo je ispratiti  kornjače. 

Najviše oduševljenja izazvala je i najveća kornjača koja je imala oko 25 kilograma. 

- Želimo vam mirno more i da vas nitko ne ozlijedi - povikala su djeca koja su bila presretna puštajući kornjače na slobodu. Kornjače su se oporavljale devet mjeseci u Centru čiji su djelatnici do sada spasili pedesetak tih morskih stvorenja. Kao i mnoge prije njih, i ove su stradale od ribarskih mreža. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • AntonellaJela 25.06.2013.

    sretno <3

  • 24.06.2013.

    Svaka čast na spasu kornjača, uz dužno poštovanje na plemenitoj nakani, ali osnovati cijeli posebni CENTAR za 3 kornjače godišnje???? Ako netko zna, koliko ima zaposlenih, koliki im je budžet i kolike su plaće? Zar to nije moglo biti npr. u sklopu rovinjskog IRB-a ili nekog uzgajališta, akvarija, gdje postoji koji bazen i djelatnici-stručnjaci?

  • JasenkoGrgić 23.06.2013.

    ja mislim da je on ninđa kornjača

Komentiraj...
Vidi sve komentare