To je to što me zanima!

Stotine srpskih rezervista pokušale ući na Kosovo

Među rezervistima, koji su se borili protiv albanskih separatista na Kosovu 1989.-1999., bili su i oni koji su ranije bili prisiljeni bježati s Kosova
Vidi originalni članak

Nekoliko stotina srpskih rezervista u vojnim uniformama, koji prosvjeduju protiv planova Kosova da proglasi neovisnost, prešlo je u nedjelju administrativnu granicu s Kosovom na prijelazu Merdare, ali ih je kordon kosovske policije spriječio da idu dalje. Prije ulaska na teritorij Kosova, rezerviste je neuspješno pokušala zaustaviti i srpska policija. Među rezervistima, koji su se borili protiv albanskih separatista na Kosovu 1989.-1999., bili su i oni koji su ranije bili prisiljeni bježati s Kosova.
Oko 1.000 rezervista prije se u nedjelju okupilo u Kuršumliji, udaljenoj od administrativne granice s Kosovom oko 10 kilometara, u povodu najavljenog proglašenja neovisnosti Kosova. Skup je prošao bez incidenata, a nakon toga se nekoliko stotina rezervista uputilo prema administrativnoj granici.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Kusirica 17.02.2008.

    @Marin32. Meni se ipak cini da mi je malo sumnjivo za razumijet tu frazu Srbi ili svemu tome slicno, nakon 745 god. odgoja Turaka i Janjicara u toj Srbiji! Zar se ne uci kultura s koljena na koljeno. Pa onda Srbi preko kojeg su koljena bili savijeni da bi se mogli nesto naucit i odgojit! Da su Srbi najjaci, nebi bas bili toliko pod Tuskom vlascu. Probaj se zamislit kad ti dodje Janjicar pred mater i radi sto mu se prohtije. Ne zaboravi da ti je to mozda brat ili je brat. Da bi nakon odredjenog vremena ti isto imao brata!!!!!!!!!!!! Zar onog koji je harao po Hrvatskoj.

  • podgorac 17.02.2008.

    JOŠ JEDAN TUŽNI DAN ZA SRBSKU GAMAD \"PATITE GOVNA BALKANSKA NESTAT ĆETE IZ SVIH ATLASA SVJETA \" SRBIJO ZNAJ SVEMU JE KRAJ ZBOGOM I VIŠE SE NE VRAĆAJ

  • bigmama 17.02.2008.

    najjjadniji

Komentiraj...
Vidi sve komentare