To je to što me zanima!

Stradala u požaru: Mrtvu ženu našli u prizemlju kuće u Kninu

Dojavu o požaru u Matoševoj ulici policija je zaprimila oko 11.20 sati. Na požarištu su zatekli tijelo nepoznate žene koje je prevezeno u kninsku bolnicu na obdukciju
Vidi originalni članak

Spaljeno tijelo starije žene u prizemlju kuće pronašla ophodnja Policijske postaje Knin, koja je na mjesto događaja upućena nakon dojave o požaru. Kad su policajci stigli, u srijedu oko 11.20 sati, vatra je već bila ugašena. Nisu uspjeli utvrditi kad je požar izbio, a kasnije su utvrdili da je uzrok požara bio otvoreni plamen

Policija pretpostavlja da je u požaru stradala vlasnica kuće koja je tamo živjela sama, ali tek trebaju utvrditi njezin identitet pa su na prepoznavanje pozvani članovi njezine obitelji.

Smatra se da je žena palila vatru pokušavajući se ugrijati. Požar se rasplamsao i zahvatio je. O incidentu u Matoševoj ulici, policija će izvijestiti nadležno Državno odvjetništvo u Šibeniku.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 23.10.2014.

    Sramota, Europska unija.....21. stoljeće...... a u hrvatskom kraljevskom gradu ljudi se griju uz otvoreni plamen kao u kamenom dobu !!!! Super nam je !!!!!

  • vana 3 23.10.2014.

    Što reći na ovo jadna žena počivala u miru!

  • eljla 23.10.2014.

    jadna žena...

Komentiraj...
Vidi sve komentare