To je to što me zanima!

Stradale djevojčice stare 5 i 7 godina: Bile su same, usmrtio ih strujni udar dok su se kupale?

Dežurne službe su odmah izašle na teren te su u stanu pronašle troje djece. Djevojčice su hitno prevezli u dom zdravlja gdje su ih pokušali reanimirati, ali nisu uspjeli
Vidi originalni članak

U centru Obrenovca, u Karađorđevoj ulici, u subotu su stradale dvije djevojčice stare 5 i 7 godina. Kurir piše kako su curice prema neslužbenim informacijama umrle zbog strujnog udara.

Majka je u vrijeme nesreće radila te su djeca bila sama u stanu. Napunila su kadu s vodom kako bi se kupala no voda se izlila iz kade i tada je, kako se sumnja, negdje došlo do strujnog udara. Netko od susjeda je pozvao hitne službe te je prijavio da je došlo do poplave u stanu oko 15.40 sati te da netko doziva u pomoć. 

Dežurne službe su odmah izašle na teren te su u stanu pronašle troje djece. Djevojčice su hitno prevezli u dom zdravlja gdje su ih pokušali reanimirati, ali nisu uspjeli.

Treće dijete nije ozlijeđeno. Dijete je staro tri godine te je ono bilo u krevetu, piše Kurir.  

Idi na 24sata

Komentari 33

  • 04.10.2021.

    ..siročeki maleni...užas..

  • max2017 03.10.2021.

    djecu se ne ostavlja bez nadzora nikada.....ni u autu na suncu -ni u stanu.......

  • Macaroky 03.10.2021.

    Meni je isto nepojmljivo ostaviti tako malu dicu samu doma, a opet bidna žena vjerojatno nije imala izbora. Pretuzno, pretesko iti za pročitati... Neka im Bog da snage.. 😞 A duše male neka čuvaju anđeli.

Komentiraj...
Vidi sve komentare