To je to što me zanima!

Stradali muškarac (58) je već ležao na Čiovskome mostu?

Vozačica (31) je na mostu pregazila muškarca i vukla ga tri km. No na tijelu nije bilo “klasičnih” tragova udarca auta. Moguće je da je bio mrtav kad je pregažen
Vidi originalni članak

Rekli su nam da će u ponedjeljak biti obavljena obdukcija. Nemam vam više što reći, rekla nam je kći unesrećenog D. D. (58).

Obitelj je u šoku. Rekli su nam kako ne mogu vjerovati i čekaju nalaz obdukcije koja će pokazati što se zapravo dogodilo te večeri na Čiovskome mostu.

Patolog splitske bolnice Antonio Alujević najavio je nalaz obdukcije u ponedjeljak.

Neslužbeno doznajemo kako na tijelu pokojnika nema “klasičnih” tragova udarca automobila. Od tuda i mnogobrojne teorije mještana Čiova. Od one da je nesretnik već ležao na cesti kad ga je djevojka pregazila pa do teorije po kojoj mu je možda već i prije nesreće pozlilo.

Lj. V. (31), koja je u očevu Mercedesu na Čiovskome mostu pregazila čovjeka i potom ga vukla automobilom tri kilometra do njezine kuće kraj Okruga Gornjeg na Čiovu, pustili su nakon ispitivanja.

Iz Državnog odvjetništva su priopćili kako za sada nema elemenata za njezino zadržavanje u pritvoru.


Idi na 24sata

Komentari 68

  • optimizam 17.04.2012.

    svoje glupe komentare ostavite za sebe!igrate se forenzičara i sudite nekom koga ne poznate!najvjerojatnije nikada niste prelazili čiovski most pa ne znate koliko on je bučan i klimav i koliko trese pri prelasku autom preko njega!obrušili ste se na djevojku koja je doživila šok i nedaj bože nikome takvu tragediju!a nitko se ne pita šta je čovjek u tim godinama koje je imao tražio na mostu usred noći kada je padala kiša i u kojem je on stanju bio da je ležao nasred ceste???ne osuđujte nikoga !!!a kamoli pisat ovakve gluposti!!!zašto spominjete obitelj i vrjeđate ,a stavite se u poziciju u kojoj se obitelj te djevojke nalazi!!!

  • kostobolja 16.04.2012.

    tko se nije vozio u mercedesu može curu kriviti, neznam o čemu se radi, ali znam čovjeka kojem je izašao golf ispred njega, iz sporedne ulice, čovjeku se učinilo da ga je očešao i izašao je, kad na golfu otkinut čitav motor ,a muž i žena sjede izbezumljeni u golfu, mercedesu su bila samo oštećena prednja vrata i odlomljeno ogledalo.Mercedes je zbilja auto sa svim udobnostima , zato treba čekati nalaz sudskih vještaka, a sigurno da nije lako ni obitelji nastardalog ,a ni curi, lako je nama sad nju optuživati, a svi smo vozači i neznamo šta nam se može dogoditi, zato nije uredu bacati kamenje na curu.

  • shPINa 16.04.2012.

    znala je ona da je zgazila covika samo sto mozda nije znala da ga vuce za sobom. mislila je ajde dobro za 3km mi je kuca idem reci caci sto sam napravila pa neka on probudi svoje odvjetnike...

Komentiraj...
Vidi sve komentare