To je to što me zanima!

Stradao u nesreći: ‘Moj Željko se na tren probudio iz kome...’

Željko Prispilović (40) još se u koprivničkoj bolnici oporavlja nakon teške nesreće u kojoj je stradala njegova kći (2). Na njih je u selu Cvetkovac naletjela mlada vozačica
Vidi originalni članak

Željko Prispilović (40) još se u koprivničkoj bolnici oporavlja nakon teške nesreće u kojo je stradala njegova kći (2). Na Prispilovića je 11. listopada, dok je nosio kćer u naručju, u selu Cvetkovac naletjela mlada vozačica.

- Moj je Željko za trenutak došao svijesti. Liječnici su ga odmah vratili u induciranu komu. Nisu mi rekli kada će ga probuditi – rekla nam je Sanela Prispilović (37), koja je prekinula liječenje od karcinoma u zagrebačkoj bolnici Sestara milosrdnica. Nakon pogreba kćeri ostala je kod kuće voditi brigu o šestogodišnjem sinu.     

Saneli su posljednjih dana podršku pružali otac i brat. No sada su se zajedno s njenim sinom vratili na Mali Lošinj. Dječaka su poveli sa sobom kako bi što lakše zaboravio na obiteljsku tragediju, kojoj je i sam svjedočio. Dječaka će na otoku upisati u malu školu, a cijelo vrijeme bit će pod liječničkim nadzorom.

- Na meni je da se samo nadam kako će Željko iz svega izaći kao pobjednik, a tek onda se mogu posvetiti svom liječenju – kazala nam je u kraćem telefonskom razgovoru Sanela.

 

Idi na 24sata

Komentari 79

  • JerkoKC 22.10.2016.

    Želim obojici brzo ozdravljenje.

  • cornelie 22.10.2016.

    Ovi debili što lupaju minuse F.U.

  • Gena Vava 22.10.2016.

    Jadna žena, nije joj dosta njezine muke nego ju novinari svaki dan razvlače po novinama....

Komentiraj...
Vidi sve komentare