To je to što me zanima!

Štrajkaši: Nećemo odustati dok se ne ispune zahtjevi

Štrajakaši u Željezari žele pokrenuti proizvodnju hladnom pogonu u Sjevernoj luci. Štrajkat će glađu dok im se ne ispuni jedan njihov uvjet
Vidi originalni članak

Unatoč teškom zdravstvenom stanju, štrajkaši glađu iz Splitske željezare ustrajni su u njegovom nastavku do rješenja barem jednog od njihovih zahtjeva. Njihov primarni cilj je pokretanje proizvodnje u hladnom pogonu u Sjevernoj luci. Međutim za to im treba sirovina, pa su u ponedjeljak dogovorili pregovore sa firmom Trast kako bi im vratili dio odvezene žice iz tog pogona. Radnici su nezadovoljni i sastankom sa ministrom Đurom Popijačom, koji ih je dočekao nespreman i bezidejan, kao da od njih očekuje rješenje problema u željezari.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • laque 06.03.2010.

    sigurno postoji razlog zašto dobivaju minimalac..ne daje im vlada bezveze iz svog džepa..da si iole (pri)pametan svatia bi u čemu je kvaka

  • user_34983 06.03.2010.

    a jel se može štrajkat glađu 200 dana? dobijaju novac od države, a pšrivatna su firma. ta lova je veća od love koju nezaposleni imaju na birou. i to drastično. kad če više neko reći dosta svemu ovom!

  • plavi cvijet 06.03.2010.

    Ministar gospodarstva je nespreman kao da su jučer počeli problemi i kao da on sam radi u ministarstvu gospodarstva. Zaposlenicima je hitno, a njima se nigdje ne žuri. Loše za nas sve.

Komentiraj...
Vidi sve komentare