To je to što me zanima!

Članak o prosvjedu u Hrvatskoj najčitaniji na agenciji Reuters

Čini se kako konzervativni članovi nove Vlade žele svoje mišljenje oko kontroverznih socijalnih pitanja uvrstiti u obrazovne materijale, objavio je Reuters
Vidi originalni članak

I strani mediji su popratili prosvjed koji se pod sloganom 'Hrvatska može bolje' održao u srijedu diljem Hrvatske. Reuters je objavio da je prethodna vlada lijevog centra željela modernizirati školstvo i pružiti učenicima vještine koje tržište traži pošto trenutno iz škole izlaze nepripremljeni za tržište rada.

- Čini se kako konzervativni članovi nove Vlade žele svoje mišljenje oko kontroverznih socijalnih pitanja uvrstiti u obrazovne materijale. Ovaj prosvjed udarac je već poljuljanoj Vladi koja bi se mogla urušiti zbog sukoba interesa prvog potpredsjednika Vlade Tomislava Karamarka. Nezaposlenost u Hrvatskoj doseže gotovo 16 posto, a gospodarstvo se tek počelo oporavljati nakon šest godina recesije - piše Reuters na čijem se portalu vijest o prosvjedu u Hrvatskoj našla na najčitanijem mjestu.

Idi na 24sata

Komentari 241

  • Bosna d.o.o.. 02.06.2016.

    milanović kontrolira reuters😂

  • mestar 02.06.2016.

    Ntko nije kriv sto vas je malo doslo na festu nego ti sindikalci koji su organizirali. Da su dali svima do znanja kakova je to festa bilo bi ih vise koji bi dosli na posljednju jugokomicetnicku boljsevicku festu.

  • jožek2 02.06.2016.

    U našim medijima vlada potpuna zabrana slobode , neznamo skoro ništa o prosvjedima već moramo to saznati iz stranih medija , toliko o slobodi medija u klerotalibanskoj državi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare