To je to što me zanima!

Strani turisti će u Francuskoj morati sami plaćati testiranje

Vodeći znanstveni savjetnik francuske vlade profesor Jean-François Delfraissy izjavio je da će Francuska vjerojatno imati četvrti val virusa zbog ponovnog pojavljivanja slučajeva zaraze uzrokovanih Delta sojem
Vidi originalni članak

Strani turisti koji posjećuju Francusku morat će plaćati testove na COVID-19 počevši od 7. srpnja, rekao je glasnogovornik vlade Gabriel Attal za  novine Les Echos u intervjuu objavljenom u srijedu.

"Odlučili smo da strani turisti trebaju platiti te testove, 49 eura za PCR testove i 29 eura za antigenske testove. Ovdje se radi o reciprocitetu jer Francuzi koji putuju u inozemstvo moraju platiti te testove u većini zemalja", rekao je Attal.

ZBOG DELTA SOJA Francuski ministar: Najesen nas vjerojatno čeka 4. val korone

U vezi s francuskim građanima koji se više vole testirati kad je potrebno - radi putovanja ili zabave - umjesto cijepljenja, Attal je rekao da će vlada razmisliti natjerati ih platiti te testove nakon što završi ljetni odmor.

Vodeći znanstveni savjetnik francuske vlade profesor Jean-François Delfraissy izjavio je ranije u srijedu da će Francuska vjerojatno imati četvrti val virusa COVID-19 zbog ponovnog pojavljivanja slučajeva zaraze uzrokovanih Delta varijantom virusa.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • gonisee 01.07.2021.

    A kod nas 100 eura, "covidmafija"

Komentiraj...
Vidi sve komentare