To je to što me zanima!

Stranka Mirele Holy zvat će se Orah: 'Silno je izdržljiva biljka'

Mirela Holy još ima mandat u Hrvatskom saboru iako više nije članica SDP-a pa će tako i njezina stranka Održivi razvoj Hrvatske (ORAH) automatski biti parlamentarna
Vidi originalni članak

Nova stranka Mirele Holy zvat će se Održivi razvoj Hrvatske, ili skraćeno - Orah

U intervjuu za Večernji list istaknula je kako će stranka po mnogočemu biti drugačija od drugih. Primjerice, kriterij za ulazak u stranku mora biti kompatibilnost stavova članova s programom stranke

Uz pristupnicu priložiti i motivacijsko pismo

Uz pristupnicu, svaki će novi član morati priložiti i motivacijsko pismo, a na svim će izbornim listama biti jednak broj žena i muškaraca. 

Mirela Holy još ima mandat u Hrvatskom saboru iako više nije članica SDP-a pa će tako i njezina stranka automatski postati parlamentarna

'Sramota je nevjerodostojnost stranke koja dođe na vlast'

Međutim, kaže da neće povlačiti zastupnike za rukav u sabornici, a ne boji se neuspjeha jer to, kaže, nije sramota, nego je sramota nevjerodostojnost stranke koja uspije i dođe na vlast.

Na stranici će objavljivati i recepte od oraha...

- Orah je silno održiva biljka, koristi se u hrani, građevini, industriji, kozmetici... Naziv se također može zgodno eksploatirati u marketinške svrhe. Čak ćemo na internetskoj stranici objavljivati recepte od oraha, bit će zanimljivo - kazala je Holy, čija će se stranka najviše baviti pitanjima gospodarskog i održivog razvoja, ljudskih prava i društvene pravde.

Ima li Mirela Holy još političkog kredibiliteta ili je već sve ispucala

Idi na 24sata

Komentari 153

  • zeljkopž 11.10.2013.

    Evo već imamo Hrast, sad će Orah. Možda krene i Bukva ili Javor. Zatim bi mogla biti Fazan. E taj Fazan bi mogao prezentirat narod, sitnozubu i sinokljunu živinu izgubljenu u šumi ranije spomenutih stabala.

  • bosanac laki 11.10.2013.

    umjesto orah nek stranku nazove darth vader........

  • 11.10.2013.

    Bila je ministrica sa potpuno neadekvatnom kvalifikacijom. Sada se opet petlja u održivi razvoj, koji je u cijelom svijetu samo jedna lijepa floskula, a zapravo se ne provodi, zbog diktata megakorporacija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare