To je to što me zanima!

Strašno! Mladić je izgubio oba brata i oca. U sedam godina pokosila ih je ista vrsta raka

Svaki dan je ogromna borba bez tate i braće. Sve što radim je da ih učinim ponosnima i trudim se živjeti punim plućima budući da oni nisu dobili priliku...
Vidi originalni članak

Dvadesetogodišnjem studentu Sebu Hughesu tumor mozga, oduzeo je oca i dva mlađa brata, s kojima je bio vrlo blizak, piše Mirror.

- Svaki dan je ogromna borba bez tate i braće. Sve što radim je da ih učinim ponosnima i trudim se živjeti punim plućima budući da oni nisu dobili priliku. Ne razumiješ dok ne vidiš iz prve ruke koliko su brutalni tumori mozga, posebno za djecu - rekao je.

OTKRILI JOJ KVRŽICU NA MOZGU Studentica mislila da je muči mamurluk, u bolnici je doživjela šok: 'Imaš još 12 mjeseci života'

Naime, 2014. umro mu je brat Oscar koji je tada imao samo devet godina, pet godina nakon preminuo je drugi brat, Milo. Iste te godine preminuo je i otac Ian, u dobi od 49 godina.

Članovi obitelji bili su veliki fanovi Old Trafforda,  Oscar je, dok je bio smrtno bolestan, izveo momčad na teren zajedno s kapetanom Nemanjom Vidićem.

DAN NOŠENJA ŠEŠIRA Danas stavite šešir u znak podrške za oboljele od tumora

Deset godina nakon Oscarove smrti, Seb se sprema hodati 21 milju preko Peak Districta zajedno s drugim obiteljima pogođenim tumorima na mozgu. U razgovoru Seb napominje kako svaki mjesec oko 34 djece dobije takvu dijagnozu, a svako četvrto od njih neće doživjeti još pet godina. Također dodaje kako tumor na mozgu ubijaju više djece i odraslih mlađih od 40 godina nego bilo koji drugi rak.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • barba1 03.05.2024.

    Ne umiru ljudi od svih vrsta Tm. na mozgu, najčešće ubijaju Neoblastomi iako u zadnje godine sa novim metodama liječenja, pametnim lijekovima....naročito kod djece životni vjek je produžen.

Komentiraj...
Vidi sve komentare