To je to što me zanima!

Strauss-Kahn nije organizirao zabave i orgije s prostitutkama

Sud u Francuskoj oslobodio je bivšeg šefa MMF-a Dominiquea Strauss-Kahna (66). Tako je napokon došao kraj nizu seksualnih skandala koji su mu uništili karijeru
Vidi originalni članak

Dominique Strauss-Kahn (66) bivši direktor Međunarodnog monetarnog fonda oslobođen je u petak svih optužbi za seksualno zlostavljanje. Oslobodio ga je francuski sud optužbi za organiziranje seksualnih zabava i svodništvo. Tako je napokon došao kraj nizu seksualnih skandala koji su uništili političku karijeru nekadašnjeg prvog čovjeka MMF-a te svojedobno favorita za predsjedničke izbore u Francuskoj.

On se bio najprije financijski nagodio sa spremačicom iz hotela u New Yorku nakon što su tamošnji tužitelji odustali od kaznenog progona 2011.godine. Ali je u Francuskoj optužen za poticanje na organizaciju orgija s prostitutkama.

U Francuskoj, inače, odnos s prostitutkom nije kazneno djelo. Međutim, poticanje na druženje s njima jest, pa su zatvorske kazne i do deset godina, a novčane do milijun i 500 tisuća eura.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • kokaza5 13.06.2015.

    Jest, nije kriv. Ja sam. :))))

  • SvPetar_1 13.06.2015.

    U svijetu di je novac Bog, naravno da on nije nista kriv. Dok god bude postizanje pravde proporcionalno lovi koja se posjeduje, pravde neće biti. Sve je to samo igrokaz za malu djecu, i bezvezno trošenje love. Svi vec znaju da je MMF napravio najviše zla diljem svijeta u posljednjih nekoliko desetljeca, i priča o tome kako je njegov bivši šef bez mrlje je čisti apsurd.

  • sk8 021 13.06.2015.

    Bukowski style :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare