To je to što me zanima!

STRAVA: Bebu u krevetiću skuhala voda iz grijanja

Rhianna Hardie (10 mjeseci) iz Somerseta umrla je od opeklina nakon što se spremnik vruće vode s tavana izlio u njenu sobu dok je spavala
Vidi originalni članak

Roditelji Matthew (22) i Charlene (22) nisu pojma imali kakav sustav grijanja imaju u novoj kući. Termostat grijanja se pokvario, što je dovelo do pregrijavanja vode koja prolazi cijevima. Vruća voda se sve više miješala s hladnom i zagrijala spremnik s hladnom vodom koju Britanci drže na tavanu. Spremnik je zbog toga eksplodirao, a voda se s tavana izlila u spavaću sobu na Rhiannin krevetić.
- Probudila nas je buka i Rhianin plač. Kad smo ušli u sobu vidjeli smo našu bebu doslovno skuhanu. Spržio sam si ruke noseći je do kuhinje. Koža joj je visila s prstiju i stopala, a dijelove kože sam skidao i s njenog lica. Bilo je prestrašno - pričaju roditelji.
Rhianna je zadobila opekline na 95 posto tijela i umrla je tri tjedna poslije u bolnici. Roditeljima prije useljenja u kuću nitko nije rekao kako se korisiti tim sustavom grijanja, a Matthew je potvrdio da je tjednima prije nesreće iz slavine za hladnu vodu curila vruća voda. Takav sustav grijanja u Britaniji već dugo nitko ne provjerava, iako se čak 14 posto kućanstava grije na taj način. Smrt malene Rhianne proglašena je nesretnim slučajem.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • sramotadržave 11.01.2008.

    Puste milijune kuna za bezvezne zgrade i stadione iz gradskog proračuna, a odjel za rizične trudnoće mora novac nabavljati od građana RH???? SRAMOTA! Zar je moguće da je netko na popisu gradskog proračuna vidio bolnicu i vidio stadion i odlučio da je stadion važniji??? Da bolnica mora skupljati novac za sanitarne čvorove za trudnice \"po cesti\", a u gradskoj upravi 4 sata raspravljaju hoće li dat 2 ili 4 milijuna za ukrašavanje Dinamovog stadiona????? Akcija Petrova trudionica je sramota i trebali bi je bojkotirati. Novac smo već donirali kroz poreze i prireze, na državi je da taj naš novac dade bolnici, a ne kupuje mercedese i satove! BOJKOT ! NEMOJTE DONIRATI NITI LIPE!

  • bigmama 08.01.2008.

    Kako bi ja nekog tužila zbog ovoga

  • slatkica 08.01.2008.

    ajme ovo je užas,a kako je mala bebica slatka.jadni roditelji,ovo je stvarno tragedija

Komentiraj...
Vidi sve komentare