To je to što me zanima!

Strava: Djevojku (24) u parku silovala sedmorica muškaraca

Djevojka je u šoku zbog cijele situacije. Silovalo ju je nekoliko muškaraca, izvijestili su iz policije. Žrtva im još nije uspjela dati iskaz jer je još u šoku
Vidi originalni članak

Djevojku (24) su sedmorica muškaraca u noći na nedjelju odvukla s autobusne stanice u park u centru Ornskoldsviku na sjeveru Švedske te su je silovali. Prema izvještaju lokalne policije, djevojku su silovali između jedan i dva sata u noći, javlja The Local

- Djevojka je u šoku zbog cijele situacije. Silovalo ju je nekoliko muškaraca  - izvijestili su iz policije. Dodaju kako im žrtva još nije uspjela dati iskaz jer je još previše istraumatizirana. Nadaju se kako će im dati dovoljno informacija da što prije krenu u potragu za bandom silovatelja te da će ih uhvatiti. 

Djevojku su zbog ozljeda odvezli u bolnicu, gdje su joj pružili pomoć. Liječnici su izvijestili kako ima ozljede po nogama i rukama, a nakon pregleda su je pustili kući. Policija trenutačno traži svjedoke koji bi im mogli pomoći da uđu u trag silovateljima.

Idi na 24sata

Komentari 221

  • babygirl 29.03.2012.

    Marko Banicu;sta da ti covjek napise,jedino da si glup ko top,eto toliko....

  • Defiant 28.03.2012.

    Nadam se da je imala AIDS i da ce svi pocrkat.

  • MikaelBego 28.03.2012.

    Takvima treba smrtna kazna, nazalost znacuji da takvi sluacajevi su postali svakodnevnica i da sam uvijek nadju razlozi i oprostanje takvih zlocincima onda moze samo ic na gore. Kad se bolje pogleda tavki koji to cine njih je 80 % arapa i crnaca, dosta je vidjeti koliko ih ima po francuskim zatvorima a ja zivim u Parizu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare