To je to što me zanima!

Strava kod Bjelovara: Martinu su hitno prevezli na operaciju

U Golfu je bila obitelj Turek, koja se iz Zagreba vraćala u Slatinu. Stjepan Turek (66), supruga Marijana (64) i kći Slavica, koja je sutra trebala proslaviti 31. rođendan, su poginuli...
Vidi originalni članak

Martina Dominković (26), teško ozlijeđena u utorak u stravičnom sudaru na bjelovarskoj obilaznici u kojem je pet osoba umrlo, u četvrtak je kolima Hitne prevezena u zagrebačku KB Dubravu na operaciju kralježnice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njezina sestrična Josipa, koja se nalazila u autu kojim je upravljao njezin otac, je stabilno, ali na odjelu intenzivne njege, potvrdili su nam bjelovarski liječnici. Nezapamćena tragedija dogodila se u utorak, kad je Andrija Dominković (57) Mercedesom kutinskih registracija vozeći prema Bjelovaru prešao na suprotnu stranu i sudario se s Golfom slatinskih oznaka.

U Golfu je bila obitelj Turek, koja se iz Zagreba vraćala u Slatinu. Stjepan Turek (66), supruga Marijana (64) i kći Slavica, koja je sutra trebala proslaviti 31. rođendan, su poginuli. Poginuli su i vozač Mercedesa Andrija te kći Ana. Gradonačelnik Slatine Ivan Roštaš danas je proglasio Dan žalosti. Obitelj Turak trebala bi biti pokopana danas.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • 12.05.2017.

    Najgori komentari su tipa to se moze svakomu desiti , moze ali pod kojim uvjetima , zdravstveni problem za vrijeme voznje o tome netreba diskutirati . Ali ako stoji 40kmh zbog zavoja a ja sletim s ceste , neka mi netko objasni zbog cega . Jedini krivac je vozacka kultura ako se uopce moze o tome kod nas diskutirati .

  • charles_bronson 12.05.2017.

    U zemlji u kojoj se u automobilu obično vozi 1 osoba, dodje do sudara između 2 vozila sa toliko ljudi. Pa to je da svisneš od tuge... Sudbina, jer za slučajnost nema logike.

  • merym 12.05.2017.

      **** Admin **** Poštovani, molimo vas isključite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp

Komentiraj...
Vidi sve komentare