To je to što me zanima!

Strava kod Požege: U eksploziji automobila poginula je žena

Kako navode iz PU požeško-slavonske, do eksplozije je došlo oko 14.20 sati u Brestovcu kod Požege. Uzrok eksplozije još nije poznat. Očevid je u tijeku
Vidi originalni članak

U eksploziji automobila u mjestu Brestovac u subotu poslijepodne je poginula 57-godišnja žena, javlja PU požeško-slavonska.

Kako navode, do eksplozije je došlo oko 14.20 sati u malom mjestu kod Požege. 

Nakon očevida ispred kuće broj 82 u Ulici Stari Brestovac, koji bi mogao potrajati do kasno u noć znat će se uzrok eksplozije rekla nam je glasnogovornica Nikolina Janković.

 

Idi na 24sata

Komentari 59

  • B7 28.08.2021.

    ....audi A4, B5... proizvodio se od 1995.-e, do 2001.-e.. po slici se može zaključiti da je eksplozija nastala unutar kabine.... da je i bio na plin, šanse da je ušao u kabinu su izuzetno male, a ako je plin propisno ugrađen, praktično i ne postoje.... no i tada bi se pri otvaranju vrata osjetio intenzivan miris plina.... tako da prije vjerujem da je do eksplozije došlo aktivacijom neke eksplozivne naprave u kabini.... a s obzirom na vrijednost vozila, lakše je povjerovati da se radi o suicidu, nego o ubojstvu.....

  • gnojna družina 28.08.2021.

    Pa se ti vozi na plin a zadnje odrzavanje si napravio prije 15 god

  • Hiroo_Onoda 28.08.2021.

    Auto najčešće eksplodira ako je na njega postavljena bomba. Ne pamtim da je negdje objavljeno kako je auto eksplodirao iz čistog mira.

Komentiraj...
Vidi sve komentare